opustili se

U PROVODU BEZ DETETA! Toma i Nadežda pokazali kako uživaju u ljubavi, maneken otvorio flašu šampanjca! (VIDEO)

Stars -

Nadežda Biljić i Toma Panić svakodnevno izveštavaju svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku. Danas je na Tominom Instagram nalogu osvanuo zanimljiv snimak.

Nadežda Biljić, Toma Panić
foto: Printscreen

Naime, maneken i rijalti učesnik okačio je snimak na kojem se vidi Nadežda Biljić, njegova nevenčana supruga. Ispred Tome je čaša puna šampanjaca, ali i flaša u kibli, dok je ispred Nadežde kafa. Nadežda je negodovala što je nevenčani suprug snima, ali je uredno podelila snimak i na svoj Instagram.

Toma Panic, Nadezda Biljic
foto: Printskrin/Instagram

Nadežda i Toma imaju sina Longa, koji uskoro slavi prvi rođendan. Očigledno je da su njih dvoje uzeli predah od roditeljstva, jer sina Longa sa njima na snimku nema.

Toma Panic, Nadezda Biljic
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, iza Tome i Nadežde je turbulentan period. Toma Panić ušao je u rijaliti program "Zadruga" gde je javno prevario Nadeždu, koja je krajem godine ušla za njim u rijaliti kako bi odnos sa njim isterala na čistac. Svakodnevno smo pratili njihove sukobe i pomirenja, da bi Panić po Nadeždinom izlasku iz "Zadruge" pobegao iz rijalitija. Iako su mnogi očekivali da mu Nadežda neće preći preko preljube, desilo se suprotno. Panić je pravo iz rijalitija stigao kod Nadežde u Valjevo. Pevačica mu je uredno čestitala rođendan pre nekoliko dana, a i ovaj snimak potvrđuje da je par ponovo u harmoničnom odnosu.

Nadežda Biljić, Toma Panić
foto: Printscreen

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track