ZORANNAH ŠTO VIŠE PUTUJE, TO JE BOGATIJA! Blogerka zarađuje MILIONE u Majamiju, SILIKONI joj se višestruko isplatili! FOTO
Foto: Printskrin/Instagram

ZNA BIZNIS

ZORANNAH ŠTO VIŠE PUTUJE, TO JE BOGATIJA! Blogerka zarađuje MILIONE u Majamiju, SILIKONI joj se višestruko isplatili! FOTO

Stars -

Nakon što je nabacila nove grudi, blogerka Zorana Jovanović Zorannah se ne libi da ih pokaže, ali ta investicija joj se i te kako isplatila jer je sada više angažuju da reklamira kupaće kostime i haljine sa dekolteom.

Zorannah
foto: Instagram

- Zorana je na putovanje ovog puta otišla sa skoro deset kofera kako bi izreklamirala sve stvari za koje joj je plaćeno. Uživa i putuje, a za fotke iz egzotičnih krajeva još zgrće i pare. Pritom, više novca dobija kada je slika koju postavi na Instagram sa neke dalje destinacije, a za samo jednu objavu ume da uzme hiljade evra. Ispade da što više Zorana putuje, to je bogatija - otkriva izvor.

- I tokom pandemije njoj biznis cveta. Od kako je operisala grudi još je više angažuju razni brendovi, a broj pratilaca, samim tim i zarada, raste. Ovog puta tokom baškarenja u Majamiju ima da inkasira milione. Svu tu garderobu koju treba da izreklamira ponela je sa sobom i gotovo svakodnevno kači storije i objave gde brendove koji joj plaćaju i reklamira. To je jedino što je od nje zahtevano. Svoju popularnost na društvenim mrežama, gde je prate mahom tinejdžerke, maksimalno koristi, i omogućava joj lagodan život - dodaje izvor.

Zorannah
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M./Blic

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track