KARAĐORĐE SUBOTIĆ OSTAO BEZ 6.000 € PA SE RAZBOLEO: Aleksandra mi nije htela da kupi vitamine, POŽUTEO SAM, smršao 10 KG
Foto: Instagram, screenshot Happy TV

Ćerka mu kriva

KARAĐORĐE SUBOTIĆ OSTAO BEZ 6.000 € PA SE RAZBOLEO: Aleksandra mi nije htela da kupi vitamine, POŽUTEO SAM, smršao 10 KG

Stars -

Karađorđu Subotiću je krenulo nizbrdo na brojnim životnim poljima, kako na finansijskom tako i na zdravstvenom, a na sve to, kako sam ističe, izgubio je podršku porodice.

Naime, nekadašnji učesnik rijaliti šou-programa Parovi napustio je rijaliti, ostavši bez 6.000 evra honorara.

Kao da sve to nije dovoljno, pri povratku u porodični dom dočekali su ga dugovi sa svih strana.

- Ostao sam bez dinara, nije to mala cifra, u pitanju je 6.000 evra, ali šta da radim, tako je kako je. Nije mi ni prvi ni poslednji put. Zbog nerviranja sam u poslednje vreme smršao čak deset kilograma, a kažu i da sam požuteo u licu - požalio se Karađorđe Staru, prenose mediji.

- Jedno vreme ni ćerka Aleksandra nije htela da čuje za mene, odbila je da mi kupi vitamine koji su mi neophodni, pa sam bio baš razočaran. Tek nedavno je shvatila da sam zaista u problemu, pa je počela da me obilazi sa decom.

- Dovodi mi unuke i sad mi pomaže, ali, kažem vam, jedno vreme nije htela - zaključio je Subotić.

Aleksandra Subotic
foto: Printscreen/Instagram

Njegova ćerka, Aleksandra Subotić, se oglasila na svom Instagram profilu. Ona tvrdi da Karađorđe nije to rekao i da nikakvu izjavu nije dao.

Aleksandra Subotic
foto: Printscreen/RedTV

kurir.rs/stars

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja