NAŠA PEVAČICA UPOZNALA MUŽA PREKO FEJSBUKA PRE 13 GODINA! Mesecima su se dopisivali, a kada su se sreli znali su da je TO TO!
Foto: ATA Images

PRELEPO

NAŠA PEVAČICA UPOZNALA MUŽA PREKO FEJSBUKA PRE 13 GODINA! Mesecima su se dopisivali, a kada su se sreli znali su da je TO TO!

Stars -

Pop zvezda Ivana Selakov otkrila je kako se preko Fejsbuka upoznala sa svojim mužem Peđom i ispričala tok njihovog upoznavanja pre trinaest godina.

Ivana Selakov
foto: Printscreen/Premijera

"Zdrava sam, nisam imala koronu, čuvala sam se, nisam išla nigde. Bila sam odgovorna. Bila sam kod kuće sa porodicom išla sam samo do prodavnice. Trudila sam se da se zaštitim zbog porodice i sebe", rekla je Ivana na početku pa dodala:

"Kad su popustile mere, trudila sam se da provodim sa detetom vreme i da idemo u park i u igrališta. morala sam da je zabavim, ona je bila prioritet. Ne posećujem diskoteke i klubove, išla sam u parkiće i igrališta, prilagođavamo se", rekla je ona.

Ivana je istakla da joj posao puno nedstaje.

"Nedostaje mi posao, to je bio moj život. Nisu tu samo nastupi, tu su i snimanja. Sada nema toga dugo, skoro goinu dana. Imala sam 2 nastupa, to je živa istina. Žao mi je što je ovako ispalo", rekla je pa otkrila kako se upoznala sa mužem Peđom.

"Papir mi nije važan. Upoznali smo se preko Fejsbuka, 2008. godine. Dobila sam podršku od Peđe, zaintrigirala me je njegova profilna slika. Mesecima smo se dopisivali. Kada smo se upoznali uživo, do dana današnjeg smo zajedno. Sve funkcioniše kako treba", rekla je ona.

Ivana Selakov
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/Alo/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja