SLOBA VASIĆ NA NEOBIČAN NAČIN OBELODANIO POL BEBE! Ispozirao sa trudnom suprugom, a njen stomak bio je ISCRTAN! (FOTO)
Foto: Instagram

IZNENAĐENJE

SLOBA VASIĆ NA NEOBIČAN NAČIN OBELODANIO POL BEBE! Ispozirao sa trudnom suprugom, a njen stomak bio je ISCRTAN! (FOTO)

Stars -

Pevač Slobodan Vasić dospeo je u centar medijske pažnje kada se saznalo da se venčao. Danas je pevač obradovao svoje pratioce na društvenim mrežama još jednom lepom i radosnom vešću.

Sloba Vasić, Slobodan Vasić
foto: Instagram screenshot

Naime, pevač je objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom suprugom Jelenom, a preko njenog stomaka koji je pokazala bez majice, bili su iscrtani Mini Maus i plišana igračka, a sve to u roze pozadini, aludirajući da Jelena nosi devojčicu.

- Rođendanski poklon malo pre vremena... jedan od poklona... Moje bebice princezice voljene! - napisao je pevač uz fotogtafiju.

Podsetimo, pevač je verio Jelenu u Istanbulu, a juče su se venčali i napravili malo slavlje, obzirom na pandemiju. Usledile su brojne čestitke i lepe želje, a Vasić ne krije koliko je zaljubljen u lepu izabranicu, sada već suprugu.

- Iskreno, osećaj mi je kao da smo Jelena i ja zajedno ceo život. Vreme koje provodimo zajedno odaje takav utisak. Stalno smo zajedno. Sve što je vezano za nju mi se na njoj dopalo. U svakom smislu sam opčinjen njenim likom i delom. Upoznali smo se u jednom klubu i to sasvim slučajno. Tu noć nisam ni bio vezan za pevanje, izašao sam malo sa društvom i videh ženu mog života. Što sam joj odmah i rekao - izjavio je jednom prilikom Vasić za "Super TV".

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track