RADA OTVORENO O SUKOBU SA STOJOM: Haris i ja smo bili na početku veze! Samo nam je falilo da neko od kolega DOLIVA ULJE NA VATRU!
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

priznala

RADA OTVORENO O SUKOBU SA STOJOM: Haris i ja smo bili na početku veze! Samo nam je falilo da neko od kolega DOLIVA ULJE NA VATRU!

Stars -

Rada Manojlović i Stoja Novaković su svojevremeno vodile medijski rat, te se mlađa pevačica u poslednjem intervjuu osvrnula na to što je njena koleginica rekla Harisu Berkoviću da mu treba mlađa devojka, te da je ona matorka.

Rada Manojlović
foto: Pritnscreen

"Nas dve se nismo čule, ali sam sa više strana načula da bi ona da se spusti lopta. Posle toga sam izjavila da sam se pokajala što sam javno komentarisala. Uvek se više kajem zbog onoga što kažem, a ne onog što prećutim", ispričala je Rada, da bi se potom složila sa konstatacijom da je Novakovićeva trebalo da je pozove i direktno kaže da se kaje, a ne preko posrednika.

"U pravu si. Ja tome sada ne bih pridavala značaja, ali tada smo Haris i ja bili na početku, pričalo se da nismo jedno za drugo, da se roditelji ne slažu. Sve negativno. I samo je još falilo da neko od kolega doliva ulje na vatru. Da sad to izjavi, ne bih reagovala."

Na pitanje da li sada priča sa Stojom, Manojlovićeva je odgovorila:

"Radile smo neke svirke, svadbe i nisam osetila da me gleda ispod oka. Iskreno, nisam ni dala povoda", rekla je Rada za "Svet", a prenose mediji.

Rada Manojlović
foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Svet/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track