ANA NIKOLIĆ PONOVO SAMA, OSTAVILA DEČKA BOŠKA BUKVIĆA?! Pevačica okrenula nov list: Ne zanimaju je muškarci, samo dete i karijera
Foto: Damir Dervišagić, Twitter

Raskid

ANA NIKOLIĆ PONOVO SAMA, OSTAVILA DEČKA BOŠKA BUKVIĆA?! Pevačica okrenula nov list: Ne zanimaju je muškarci, samo dete i karijera

Stars -

Ana Nikolić je opet slobodna žena. Kako Kurir saznaje, pevačica je raskinula vezu sa crnogorskim biznismenom Boškom Bukvićem. Njihova ljubav je bila tajna i turbulentna, a kako su u poslednje vreme imali razmirice i nesuglasice odlučili su da stave tačku na svoj odnos. Prema rečima Aninih drugarica, Boško je previše opterećivao i mešao joj se u privatne stvari, što je njoj smetalo. Ona nije htela ni da ga zbližava sa članovima svoje porodice, kao ni da ga predstavi javnosti.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Pink TV

Zato je na kraju i odlučila da svoj ljubavni život stavi po strani kako bi se maksimalno posvetila poslovnim obavezama i ćerki. Uveliko radi kampanje, slikanja, a kada nije zaokupljena poslovnim obavezama, ne odvaja se od naslednice. Kako saznajemo, status slobodne žene je izuzetno prija i ne namerava u skorije vreme da stupa u vezu s nekim muškarcem. Želi neki period da bude sama, a u tome je podržavaju bliski prijatelji i porodica koja joj je na prvom mestu.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Ana je u nedavnim intervjuima koje je davala za medije rekla da nakon razvoda od Stefana Đurića Raste nema nameru da u javnosti priča o svom emotivnom životu, niti će svoje partnere da predstavi javno, a ni da se sa njima pojavljuje na gradskim dešavanjima.

- Nemam nameru više nikome da se pravdam i govorim da li imam nekog ili nemam. Moj život moja stvar - rekla je Ana u jednom od intervjua. Tokom jučerašnjeg dana, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Nikolićevom, ali ona nije odgovarala na naše pozove na broj telefona poznat redakciji.

Poznati Bio s Radom, družio se s Filipom

Ana Nikolić, Boško Bukvić
foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva, Twitter

Ana nije jedina poznata žena sa kojom se Boško zabavljao. Podsetimo, on se 2017. zabavljao sa voditeljkom Radom Radenović. Njih dvoje su tada nekoliko meseci bili u vezi, a mnogi su smatrali da su idealan par. Bukvić je, inače, bio i najbolji drug Filipa Kapisode, koji je ubio Kseniju Pajčin pa sebe.

Kurir/Lj. Stanišić

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja