NE ZNAM ZAŠTO GA SE PLAŠE, ZA MENE JE OBIČAN LAJAVAC! Rade Lazić žestoko potkačio Kristijana Golubovića i najavio DVE TUŽBE!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

haos

NE ZNAM ZAŠTO GA SE PLAŠE, ZA MENE JE OBIČAN LAJAVAC! Rade Lazić žestoko potkačio Kristijana Golubovića i najavio DVE TUŽBE!

Stars -

Rade Lazić je u emisiji otkrio njegov odnos sa Kristijanom Golubovićem, te je Lazić i prokomentarisao.

Kristijan Golubović, Rade Lazić
foto: Damir Dervišagić

- Pružio bih ruku Tomoviću, on je ustao i rekao da je sa mnom u katastrofalnim odnosima, vezano za mog prijatelja, ali stao je na moju stranu, nije imao potrebu to da uradi, ispao je pošten, ali mu nekad flipnje nešto i probudi se u njemu sujeta - objasnio je Rade.

- Je l' ima neko kome ne bi pružio ruku? - upitala je Ana.

- Pa zna se, Kristijanu, naš sukob traje toliko godina. Bilo je nekoliko nas u emisiji, i pitali su Kristijana da li nema problem da nas uključe zajedno, onda je tu ispao sukob. Bile su pretnje njegove silne, to što radi u Zadruzi, plaši mečku rešetom, ne znam zašto ga se toliko plaše, zašto mu daju da je alfa mužijak, za mene je običan lajavac. Već je pokrenut sudski postupak, jedna je krivična, jedna parnična. Srbija je pravna zemlja i tražiću pravdu pravnim putem - izjavio je Lazić u emisiji ,,Pitam za druga".

Rade Lazić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track