ĐORĐE MILUTINOVIĆ ODGOVORIO TARI NA POZDRAVE: Ona se nada da ću se vratiti u rijaliti! Bila je ironična!
Foto: Pritnscreen

rekao

ĐORĐE MILUTINOVIĆ ODGOVORIO TARI NA POZDRAVE: Ona se nada da ću se vratiti u rijaliti! Bila je ironična!

Stars -

Tara Simov i bivši rijaliti učesnik "zadruge 4", Đorđe Milutinović su imali žestok sukob u Imaginarijumu kada ga je Simova više puta udarila te je on pokrenuo tužbu protiv nje.

Tara ga je nedavno pozdravila uživo u programu, a mi smo kontaktirali Milutinovića, kako bi prokomentarisao pozdrave, obzirom da su imali brutalan sukob u rijalitiju.

Đorđe Milutinović
foto: Pritnscreen

Kako Đorđe kaže, Tara je bila ironična ovim pozdravom, ali je naveo za Srbija Danas da bi se vrlo rado vratio u baražu ukoliko ga publika podržava:

- Čuo sam da me je Tara Simov pozdravila i prokomentarisala kako se nada da ću se vratiti u baražu, znam da je bila ironična i znam da ne želi to. - rekao je Đorđe, pa dodao:

- Što se mene lično tiče, nemam nikakav problem da se vratim u baražu, naravno, biću tamo ako narod odluči i ako narod smatra da pripadam tamo. Ovu izjavu bih zaključio citatom jednog od naših najvećih duhovnika, citatom patrijarha Pavla koji glasi: "Čuvajmo se neljudi, ali se još više čuvajmo da i mi ne postanemo neljudi". - zaključio je bivši zadrugar.

Đorđe Milutinović
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Srbija Danas/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track