ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Slavka zbog sekte napustila muziku, Pijana se zaljubila u mladog lekara

trač partija

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Slavka zbog sekte napustila muziku, Pijana se zaljubila u mladog lekara

Stars -

Zdravo, dragi moji, imam osećaj da se iz nedelje u nedelju ništa ne menja, kao da je vreme stalo i da svi čekamo kad će neko da nas probudi iz ružnog sna. Isto takvo stanje je i na javnoj sceni, čini mi se nikad gore. Pre neki dan sam pričala s jednim vrlo poznatim kompozitorom i tako, kroz razgovor, čujem svašta o selebriti likovima, uglavnom negativno.

Otkrio mi je jednu priču o Slavki, pevačici koja je pre 20 godina bila u samom vrhu scene, žena s neverovatnim glasom. Svi smo se pitali zašto je odjednom rešila da pobegne u mišju rupu i da se odrekne slave. Odgovor je sekta. Imala je tu nesreću da se zaljubi u čoveka koji je bio vođa kulta i on ju je uvukao u tu priču, iz koje ni sada ne može da se iščupa. Slavka ne izlazi napolje tokom dana, plaši se ljudi, nikome se ne javlja na telefon i ni sa kim se ne viđa od starih prijatelja. Iako se fizički nije mnogo promenila, njena psiha je potpuno ruinirana i pitanje je da li će ikada biti ona stara ličnost. Teško, a velika je šteta. Tužna priča prati i Devojčicu, nekada perspektivnu pevačicu kojoj su predviđali blistavu karijeru. Od samog starta pratili su je maleri, prvo zbog toga što su članovi njene porodice hteli da preko noći zarade milione, pa je upala u milost i nemilost okrutnih ljudi. Kasnije, kao jedva punoletna, završila je u kandžama prostitucije i godinama iz toga nije uspela da se otrgne. Pomogla joj je jedna žena, menadžerka, koja je zbog platila glavom. Pronađena je obešena u svojoj kući, zvanična verzija je da je u pitanju samoubistvo, ali svi iz tog sveta znaju da nije tako. Moj izvor tvrdi da je ta žena ubijena na svirep način jer je pomogla Devojčici da pobegne daleko od svojih mučitelja i jedino što je dobro u toj priči jeste što je ona danas ostvarena i srećna žena.

Abronoša, Sms Preljubnice
foto: Kurir štampano

Čitam da je Pijana raskinula s dečkom, što je istina, ali ne zato što joj prija da bude sama, već zbog toga što je našla novu žrtvu. Zaljubila se u jednog doktora kod kojeg je redovno odlazila i ne prestaje da ga smara svakodnevno. Ne smeta joj ni to što je mlađi deceniju i po od nje, što ima ženu i dete. Ipak, on je kulira i izbegava za sada, mada, poznato je da Pijana ne odustaje tako lako od muškarca na kojeg baci oko.

Smerna pevačica je opet zavrnula ljude za pare. Kupila je parket ćerki za stan i ljudi u prodavnici su joj dali robu misleći da će novac doneti za dva dana, kako je i obećala, pa nisu tražili nikakvo materijalno obezbeđenje. Od tada je prošlo pola godine. Smerna se tim ljudima više ne javlja ne pozive i ne odgovara im na poruke.

Toliko od mene, čitamo se i sledeće nedelje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track