Najnovije vesti

KAD ZAVRŠIM S NJIM OPET ĆE PRODAVATI PAPRIKE NA PIJACI Posle presude Muslimoviću, oglasila se bivša LJUBAVNICA i poslala mu poruku
Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić

reagovala je

KAD ZAVRŠIM S NJIM OPET ĆE PRODAVATI PAPRIKE NA PIJACI Posle presude Muslimoviću, oglasila se bivša LJUBAVNICA i poslala mu poruku

Stars

Osnovni sud u Banjaluci osudio je Halida Muslimovića u krivičnom pustupku sa ukupno 1.200 konvertibilnih maraka, odnosno oko 600 evra, zbog telesnih povreda i ugrožavanja bezbednosti bivšoj ljubavnici Sonji Bašić.

I dok Muslimović sprema žalbu na presudu kojom treba da plati Bašićevoj oko 600 evra, ni ona ne sedi skrštenih ruku i da najavljuje svoje dalje korake.

- Ko je Halid? Aha, to je onaj osuđeni nasilnik nad ženamam u Banjaluci, isti Halid koji je osuđen pred Western unionom u Americi kao prevarant, onaj koji je osuđen u Prijedoru da mora da mi vrati dug od 78.000 evra. To je taj Halid! Sud i pravda se pobeđuju dokazima, a ne klevetama. Ja mu preporučujem da sebi zakupi tezgu na pijaci u Prijedoru i da se slobodno vrati starom zanatu – prodaji paprika na pijaci, jer sa ovom mrljom koju ima neće moći da peva ni u jednoj zemlji na svetu - rekla je Sonja za beogradske medije. 

Podsetimo, osnovni sud u Banjaluci osudio je Halida Muslimovića u krivičnom pustupku sa ukupno 1.200 konvertibilnih maraka, odnosno oko 600 evra, zbog telesnih povreda i ugrožavanja bezbednosti bivšoj ljubavnici Sonji Bašić.

Advokat oštećene Dragan Tolimir potvrdio je za Kurir da je presuda doneta u korist Bašićeve.

- Halid je osuđen za dva krivična dela, nasilje i ugrožavanje sigurnosti, jedinstvenom kaznom od 1.200 maraka - rekao je Sonjin branilac.

Muslimović je po izlasku iz suda, vidno nezadovoljan, poručio okupljenim novinarima da će uložiti žalbu na prvostepenu.

Bašićeva je u Australiji i nije mogla da dođe na izricanje presude, ali čim je čula da je Halid osuđen, oglasila se video porukom u kojoj je rekla da ova kazna treba da bude dobra škola za folk pevača.

Sonja Bašić
foto: Ana Paunković

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...