ANA BEKUTA POSLALA SNAŽNU PORUKU SVIM DEVOJKAMA: Ne sedajte u voz samo zato što su vam BABE IZ SELA rekle da je POSLEDNJI!
Foto: Printscreen/Zvezde Granda

OSVESTILA MNOGE

ANA BEKUTA POSLALA SNAŽNU PORUKU SVIM DEVOJKAMA: Ne sedajte u voz samo zato što su vam BABE IZ SELA rekle da je POSLEDNJI!

Stars -

Pevačica Ana Bekuta za Dan zaljubljenih poslala je poruku svim devojkama. Naime, pevačica se oglasila na društvenoj mreži Tviter i napisala tvit koji je u međuvremenu postao viralan.

Ana Bekuta, Marija Serifovic, Zvezde Granda
foto: Printscreen/TV Prva

- Devojke, neka vas ne plaši vreme. Prava ljubav će doći. Ne sedajte u voz samo zato što su vam babe iz sela rekle da je poslednji. Svoj pravi voz prepoznaćete same. Kad istinski budete volele sebe, pravi voz će doći na peron - napisala je Ana.

Podsetimo, pevačica je u svom intervjuu povodom Dana zaljubljenih progovorila o svojoj devetogodišnjoj vezi sa političarem Milutinom Mrkonjićem:

- Žar je još uvek prisutan, čak mislim da je još veći, kako godine prolaze. Sada se mnogo bolje poznajemo, opušteni smo jedno prema drugom, zbijamo šale bez ljutnje i u društvu smo omiljeni baš iz tih razloga. Ljudi vole da nas vide raspoložene, a pogotovo Milutina, koji je veoma duhovit pa ume da zbija šale i na svoj i na naš račun. Uživamo jedno u drugom i neka tako i ostane - rekla je pevačica za Alo.

Ana Bekuta
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track