sećanje na kralja narodne muzike

ŠABANOVA UDOVICA NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE: Tuga i bol na Šaulićevom grobu, deca ZAPALILA sveću, a on je stigao prvi na pomen

Stars -

Na današnji dan navršava sve dve godine od smrti legendarnog pevača Šabana Šaulića. U Aleji velikana na Novom groblju u Beogradu okupila se porodica, prijatelji i kolege kako bi mu odali počast. Udovica Goca bila je u crnini, a došla je zajedno da naslednicima Ildom, Sanelom i Mihajlom.

Među prvima se na groblju pojavio niko drugi do pevač Hasan Dudić. Šabanova deca su zapalila sveću za ocem, a udovica Goca nije mogla da zaustavi suze.

pomen, Saban Saulic, groblje
foto: Zorana Jevtić

Među prvima na groblje je stigao Hasan Dudić, Šaban brat od tetke. Hasan nikada nije skrivao koliko mu je teško što je ostao bez njega, pa nema sumnje da mu je danas veoma teško jer je ostao bez njega.

1 / 12 Foto: Zorana Jevtić

Kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš stigli su na pomen Šabanu Šauliću. Pevačica je zagrlila kumu i dugo je držala u naručju. Osim njih pomenu su prisustvovali Aleksandra Prijović, Mirko Kodić...

Podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, 17. februara 2019. godine, a sahranjen je 22. februara uz svoju pesmu “Ne plači dušo”, koju su na harmonikama odsvirali Aleksandar Sofronijević, Miša Mijatović, Mirko Kodić, Zoran Jovanović i Borko Radivojević. Na večni počinak, pored porodice ispratilo ga je oko 7.000 ljudi.

1 / 12 Foto: Zorana Jevtić

kurir.rs/A.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track