VOLIŠ MOJU ĆERKICU SA UKUSOM KAPUĆINA?! Gori Internet zbog komentara MAME DŽEHVE I TEODORE ispod fotografije njenog dečka! (FOTO)
Foto: Instagram, Damir Dervišagić

HAOS

VOLIŠ MOJU ĆERKICU SA UKUSOM KAPUĆINA?! Gori Internet zbog komentara MAME DŽEHVE I TEODORE ispod fotografije njenog dečka! (FOTO)

Stars -

Pevačica Teodora Džehverović često dospe u žižu interesovanja, a ovog puta komentari ispod fotografije njenog dečka Nina Čelebića postali su viralni.

Naime, pevačica je napisala komentar: "Voliš li više mene ili cappucino?", a onda je njen momak Nino odgovorio: "Tebe sa cappucinom".

A onda je usledio komentar koji je izazvao najviše pažnje. Gordana Džehverović, koja je na Instagramu upisana kao Mama Džehva, umešla se u ovu konverzaciju i napisala komentar: "Tako znači, voliš moju ćerkicu sa ukusom kapućina", uz šta je dodala i emotikon koji se smeje.

Tviter zajednica ne prestaje da šeruje printskrinove ove konverzacije.

Podsetimo, Teodora i Nino obelodanili su svoju vezu tokom leta 2020. godine, i od tad ne kriju koliko su srećni i zaljubljeni. Pevačica je nedavno komentarisala i mogućnost veridbe sa košarkašem:

- I dalje sam mlada za samu sebe. Nas dvoje smo pola godine zajedno, mislim da je prerano da pričamo o tome. Možemo da se šalimo, što je i normalno, ali prerano je da pričamo ozbiljno na tu temu - rekla je Teodora za medije.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track