haos

MORAMO DA ČEKAMO 7 SATI, SPASITE NAS! Avanture URAGANKI na aerodromu: Ksenija podviknula Ivani, pa snimila Sanju koja drema! VIDEO

Stars -

Članice gurpe Hurricane redovno izveštavaju svoje pratioce o svakom svom koraku. Danas je na Instagram nalogu Ksenije Knežević osvanuo snimak koji je privukao pažnje.

Hurricane
foto: Printscreen/Instagram

Naime, pevačice je snimala svoje koleginice Ivanu Nikolić i Sanju Vučić dok su bile na aerodromu. Pevačice su prethodnih dana bile na Karibima, odakle su redovno kačile snimke. Sada su krenule sa luksuzne destinacije, a Ksenija je zabeležila atmosferu dok su čekale avion.

Ivana je jela pomfrit, a Ksenija ju je presekla pitanjem:

- Džaba trening. Šta radiš to? - rekla je Ksenija, a Sanja i Ivana su se nasmejale.

Hurricane
foto: Printscreen/Instagram

Potom je Ksenija usnimila Sanju koja je bila uspavana i jedva je pogledala u kameru. Pevačice ne ovde ne izgledaju kako smo navikli, već su u potpuno opuštenom izdanju.

Ivana je na svom Instagram nalogu objasnila zašto vreme provode na aerodromu. Naime, one su kasnile na autobus do aerodroma, pa sada čekaju sledeći let.

Ivana Nikolic
foto: Printscreen/Instagram

- Ono kad ti autobus odleti ispred nosa, pa moraš da čekaš 7h na aerodromu, spasite nas - napisala je Ivana i dodala emotikon koji se smeje.

Podsetimo, grupa Hurricane ove godine predstavlja će Srbiju na Evroviziji. Tim povodom Sanja je otkrila:

"Ništa se ne zna za pesmu, još uvek ne znamo kakva je procedura, postoje pregovori, ne možemo ništa da kažemo. Nadamo se visokom plasmanu" - rekla je Sanja tada.

Hurricane
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja