PRESVLAČI SE PRED NJIM, VIDIM DA JE I NJEMU STALO DO TARE! Nikola Đorđević otkrio sve o aferi Simove i Ša, a onda potkačio Jovanu!
Foto: Printscreen

haos

PRESVLAČI SE PRED NJIM, VIDIM DA JE I NJEMU STALO DO TARE! Nikola Đorđević otkrio sve o aferi Simove i Ša, a onda potkačio Jovanu!

Stars -

Bivši zadrugar Nikola Đorđević je bez dlake na jeziku odgovarao na pitanja. Otkrio sve o aferi Tare i Ša, a onda potkačio Jovanu misicu.

Nikola Đorđević
foto: Pritnscreen

Šta misli o Tari i Ša, da li su zajedno?

- Nisu zajedno, ali ima nešto više od prijateljstva, čudan je odnos. Primetio sam ponašanje, njih svi osuđuju, ona se presvlači pred njim u garderoberu, vidim da je i njemu stalo do nje.

Da li misliš da je ok i pošteno postupila Jovana što je raskinula sa Lukom kad tu već nema emocija?

- Ja sam joj rekao, da joj to zameram, što nije raskinula sa Lukom čim je osetila to. Davala mu je lažnu nadu. Bilo je par komentara u kući, pre nego što je ušao Karić, nju su podigli, pa pričaju da se osećala ugroženo i da je zbog toga ušla u priču sa Karićem.

Jovana Ljubisavljevic, Stefan Karic
foto: Printscreen/Instagram

Da li si bio kod Sanje?

- Nisam bio kod Sanje, ona je otišla na Karibe, ali smo se čuli, rekla je da ćemo se čuti kada se vratimo. Ali ne možemo se pomiriti, jer to je prešlo više u prijateljstvo.

Sanja Vučić, Nikola Đorđević
foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track