puca

STOMAK DO ZUBA, ŠLIC OD KUKA! Trudna Luna Đogani pozirala u NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU, sevaju GOLA NOGA i BUJNO POPRSJE! (VIDEO)

Stars -

Pevačica i nekadašnja rijaliti učesnica,Luna Đogani, svakodnevno izveštava svoje pratioce o svakom svom koraku. Njena najnovija objava privukla je veliku pažnju.

Naime, Đoganijeva je na svom Instagram nalogu podelila snimak na kojem se vidi ona dok pozira za fotografisanje. Dok su je snilmali telefonom upalili su i neki od Instagram filtera, pa trudnica deluje još izazovnije. Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste Lunina odevna kombinacija.

Luna je pozirala u haljini sa dubokim dekolteom, i šlicom koji kreće od kuka, pa su njene grudi i gola noga dospele u prvi plan.

Đoganijeva je uz objavu napisala:

Draga prošlosti, hvala za lekcije, draga budćnosti, sada sam spremna.

Luna bi po rečima svog oca Gagija Đoganija trebalo da se porodi 15. juna. Luna nosi devojčicu, koju će nazvati Mia. Ona čeka bebu sa Markom Miljkovićem, koji i dalje nije izgladio odnose sa Luninom majkom, pevačicom Anbelom Atijas. Anabela je nedavno za medije govorila o odnosu sa zetom:

-- Ništa se nije promenilo, stvarno niko od nas nema, bar sam ja ubeđena u to, više nikakvu zlu nameru. Prosto se nije desio momenat, a verujem da će da se desi. Nisam sad nešto luda da jurim, ako bude trebalo, ako ne, život ide dalje, Bože moj. Mislim da je ta beba dovoljano dobar razlog da se svi zamislimo i zapitiamo, vreme će učiniti svoje - rekla je pevačica tada.

Luna Đogani
foto: Printskrin Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track