SVE LIČE JEDNA NA DRUGU JER ŠTO RADE ISTE OPERACIJE: Bekuta isprozivala estradu, otkrila šta misli o koleginicama! SUROVO ISKRENA
Foto: Pritnscreen

AU!

SVE LIČE JEDNA NA DRUGU JER ŠTO RADE ISTE OPERACIJE: Bekuta isprozivala estradu, otkrila šta misli o koleginicama! SUROVO ISKRENA

Stars -

Pevačica Ana Bekuta veoma vodi računa o svom izgledu, te za svoje godine izgleda dosta manje, a sada je otkrila šta misli i izgledu mlađih koleginica sa estrade.

Naime, Bekuta je istakla da je mera najvažnija kada je reč o estetskim operacijama i da sve češće čuje komentare da njene mlađe koleginice liče jedna na drugu.

Ana Bekuta
foto: screenshot Pink tv

- Nemam ništa protiv plastičnih operacija, ali imam protiv toga da sve žene liče jedna na drugu zato što rade iste operacije. Takođe, na isti način pumpaju usne. Mislim da treba da budu malo raznovrsnije - otvoreno je rekla Ana i dodala da bi bilo bolje kada bi pevačice sve oblikovale srazmernije.

- Ako bi svaka to radila u skladu sa svojim oblikom lica i očiju, to bi bilo estetski lepše - navodi Ana i dodaje da su ovakvi estetski poduhvati uzeli maha.

Kako kaže, svako ima pravo da sa svojim telom radi šta god poželi, ali da je veoma važno da se u tome ne preteruje.

- Ponavljam, pristalica sam plastične hirurgije, ali smatram da se neke javne ličnosti previše upuštaju u to i da je sve otišlo u drugu krajnost - zaključila je Bekuta.

Ana Bekuta
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Kurir.rs/I.B/Alo

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track