NJU ZNATE IZ SERIJE, A NIKO NE ZNA DA JOJ JE MC STOJAN KUM Glumica danas slavi rođendan, on joj je među prvima čestitao! FOTO
Foto: Printscreen/TV Prva

LEPE REČI

NJU ZNATE IZ SERIJE, A NIKO NE ZNA DA JOJ JE MC STOJAN KUM Glumica danas slavi rođendan, on joj je među prvima čestitao! FOTO

Stars -

Glumica Tijana Maksimović stekla je veliku popularnost igrajući u seriji "Igra sudbine" Žaklinicu Tanasković, ministarkinu ćerku.

Tijana Maksimovic
foto: Printscreen/TV Prva

Ipak, malo ko zna da je ona kuma popularnog pevača MC Stojana, koji je sada Tijani na svom Instagram profilu čestitao rođendan.

Tijana Maksimovic, MC Stojan
foto: Printscreen/Instagram

"Mojoj kumici srećan rođendan i da ove godine budeš još uspešnija", napisao je on uz njenu fotografiju.

Da podsetimo, Tijana Maksimović je diplomirala u klasi profesora Ivana Jevtovića. A publika je ovu mladu, lepu i talentovanu glumicu zapazila baš u pomenitoj seriji "Igra sudbine".

Kada su novinari jednom prilikom upitali Maksimovićevu sa kim se na setu najbolje slaže, ona je odgovorila diplomatski na sledeći način.

- Stvarno ne znam koga bih izdvojila. Slušala sam o njima kao o složnoj ekipi, što je za set i takvu vrstu rada jako bitno i u isto sam se i uverila kada sam im se pridružila. Tako da, rekla bih da se sa svima jako lepo slažem i da sam vrlo srećna što su me tako lepo prihvatili, kao već uigrana ekipa.

MC Stojan
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:13

VIDIMO SE ZA KOJU NEDELJU! Baka Prase oglasio se sa lica mesta i pod SVETLIMA ROTACIJE pratiocima uputio JASNU poruku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track