OPTUŽIO TRUDNU LUNU DA JE LOPOV! Miljković se oglasio i otkrio da mu Đoganijeva KRADE ČARAPE, ona mu poručila da NIJE NORMALAN!
Foto: Printscreen/Youtube

DRAMA

OPTUŽIO TRUDNU LUNU DA JE LOPOV! Miljković se oglasio i otkrio da mu Đoganijeva KRADE ČARAPE, ona mu poručila da NIJE NORMALAN!

Stars -

Bivši rijaliti učesnici, Luna Đogani i Marko Miljković, redovno izveštavaju svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku.

Luna Đogani
foto: Printscreen

Marko Miljković obratio se javnosti i otkrio da ga Luna, njegova trudna verenica, krade.

Luna Djogani
foto: Printscreen/Instagram

- Pažnja, pažnja, imam ženu koja mi krade čarape. Za proteklih 6 meseci ukrala mi je između 50 i 60 pari čarapa, pa sam ostao na dvadesetak od ukupno 80 pari, ne znam šta da vam kažem! Luna, ne može više više ovako - napisao je Marko i uz to dodao emotikon srca i onaj koji se smeje.

- Pa stvarno nisi normalan - napisala je Luna na svom Instagram nalogu, gde je prenela ovu Markovu objavu, uz emotikon koji plače od smeha.

Podsetimo, Luna Đogani bi po rečima njenog oca Gagija, trebalo da se porodi polovinom juna, a njen verenik još uvek nije izgladio odnose sa njenom majkom, Anabelom Atijas. Anabela je u nedavnim izjavama otkrila da ne beži od pomirenja, ali da nikoga neće da juri, kao i da je Lunina beba dobar razlog da se svi zapitaju.

Luna Đogani, Marko Miljković, Anabela Đogani
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:04

STOMAK DO ZUBA, ŠLIC OD KUKA! Trudna Luna Đogani pozirala u NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU, sevaju GOLA NOGA i BUJNO POPRSJE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja