IZLET U PROŠLOST! Jami objavila NIKAD VIĐENE fotke iz perioda kad je ŽARILA I PALILA scenom, danas izgleda POTPUNO drugačije! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

TAKO je bilo nekad

IZLET U PROŠLOST! Jami objavila NIKAD VIĐENE fotke iz perioda kad je ŽARILA I PALILA scenom, danas izgleda POTPUNO drugačije! FOTO

Stars -

Pevačica koja je popularnost stekla tokom devedestih godina prošlog veka, Jasna Milenković Jami, objavila je fotografije iz prošlosti na društvenim mrežama, koje su privukle pažnju.

Pevačica je objavila fotografiju na kojoj pozira sa kolegom Sašom Matićem i pokojnim voditeljem Milovanom Ilićem Minimaksom. Pored ove fotografije Jami je objavila i jednu gde vežba gimnastiku, kojom se bavila pre pevanja.

Na ovim fotografijama pevačica izgleda priordno, dok danas izgleda potpuno drugačije.

Podsetimo, pevačica je nedavno prokomentarisala kako doživljava što su je zvali velikom zavodnicom i s*ks simbolom:

- Mene su stvarno muškarci voleli, kao i sada. I pričalo se da sam prava zavodnica, međutim ja sam ustvari toliko jedna iskrena osoba i brižna. Imam nenormalnu dobru energiju. Ne vole muškarci one koje stalno kukaju i jadaju se. Svakome je potrebna osoba koja će uvek imati lepu reč i da jednostavno voli život. Kako zračim, tako i privlačim - rekla je pevačica tada.

Jami
foto: Youtube/Printscreen

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:53

MAMA ME JE KUPALA 5 NEDELJA: Vanja i dalje vuče TRAUME od nesreće! Oporavak trajao ŠEST meseci (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track