LENA KOVAČEVIĆ OTVORENO O DECI, SUPRUGU VELJKU I FIZIČKOM IZGLEDU: Fokusirana sam na moju mušku vojsku, volim muziku više od sebe!
Foto: Marina Lopičić

iskrena

LENA KOVAČEVIĆ OTVORENO O DECI, SUPRUGU VELJKU I FIZIČKOM IZGLEDU: Fokusirana sam na moju mušku vojsku, volim muziku više od sebe!

Stars -

Pevačica Lena Kovačević kaže da u sve ide punog srca, naglasivši da svoje emocije zna da kanališe kroz muziku i da ume da voli i da bude voljena.

Lena Kovačević
foto: ATA Images

Na pitanje kakva je u ljubavi, da li je znala da kalkuliše ili je pokazivala emocije, džez umetnica je iskreno odgovorila:

- Strastvena sam u svemu što radim. U najobičnijim sitnicama i u ljubavi. Ne umem drugačije. Moja sreća je taj blagoslov da svoje emocije imam gde i kako da kanališem. Umem da volim i umem da budem voljena. Mislim da nam treba dar za oba u životu.

Ova lepa dama, otkrila je kako ranjeno srce uvek uspešno zakrpiti.

- Muzikom i verom u bolje sutra. Nepopravljivi sam pozitivac - naglasila je ona.

Lena Kovačević
foto: Damir Dervišagić

Otkrila je da li više voli da dobije kompliment za izgled ili za to što radi.

- Da sam želela da dobijam komplimente na prvom mestu za izgled, mislim da bih gradila svoj identitet drugačije (smeh). Volim muziku više od sebe u tom smislu i zavisna sam od tog osećaja kad joj se predam. Onda zaboravljam ko sam i kako izgledam.

Osim muzike, Lenin centar sveta su sinovi Vuk i Teodor, koji joj daju pokretačku energiju. Na pitanje da li bi volela da proširi porodicu, Lena je rekla:

- Fokusirana sam na ovu moju mušku vojsku. Sad smo i u školi i u ovom trenutku sam samo skoncentrisana na njih zaista.

Iza sebe ima veliki broj pesama, a njen suprug Veljko Brčin ne može da izdvoji samo jednu numeru koju sa zadovoljstvom peva.

- Ljubitelj je mnogih pesama. Ali sve pesme ubedljivo najviše voli da čuje na koncertima uživo. Imam sjajnog trubača i saksofonistu, to je magija i nekako oboje volimo taj adrenalin živog nastupa - kaže ona.

Lena Kovačević
foto: ATA Images

Kurir.rs/Blic/M.M.

BONUS VIDEO:

01:55

REPER KOJI JE OBRADIO SVEČANE BELE KOŠULJE! Ikca pozvala Anica Dobra: Ona je žena MANGUP! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track