LJUDI, SMRŠALA SAM 35 KILOGRAMA Indi napali da je imala estetske intervencije, ona brutalno odgovorila: Lepota je u oku POSMATRAČA
Foto: Printscreen Amidži šou

haos

LJUDI, SMRŠALA SAM 35 KILOGRAMA Indi napali da je imala estetske intervencije, ona brutalno odgovorila: Lepota je u oku POSMATRAČA

Stars -

Pevačica Indi Aradinović je nakon operacije smanjena želuca drastično smršala, pa njeni pratioci često komentarišu kako ona sada izgleda.

Zbog njenih selfija mnogi su uvereni da je popunjavala usne, ali i jagodice, koje sada izgledaju znatno bujnije. Ipak, pevačica kaže da sve to nije istina, a tim povodom se oglasila i na svom Instagram profilu.

"Za neobrazovane ljude koji posećuju profile javnih ličnosti i nemaju druga posla i misle da sve što leti, jede se. Pošto mi konstantno komentarišete i pitate gde sam radila obraze, usta... Ljudi, smršala sam 35 kg! Nikakve obraze nisam radila, niti plastične zahvate na licu. Botoks stavljam u čelo jednom godišnje. Usta sam jednom radila „hijaluron juvederm“ 2018. godine u Berlinu. Lice nedujem isključivo kozmetikom... Sve ostalo izmišljate, nagađate. Uostalom, lepota je u oku posmatrača", poručila je Indi putem Instagrama.

Indi Aradinović
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:48

MAŠAN U ZAGRLJAJU PEVAČA SLAVIO ROĐENJE ĆERKE! Goste zabavljali Steva Anđelković i Nemanja Nikolić, a saznalo se i IME naslednice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track