PRVA ŽENA POKOJNOG NINA OBJAVILA DO SADA NEVIĐENU FOTKU ĆERKE SANDRE! Pevačicu u ovom izdanju niko ne bi prepoznao: FUL SREĐENA!
Foto: Printscreen/Pink

kakva promena

PRVA ŽENA POKOJNOG NINA OBJAVILA DO SADA NEVIĐENU FOTKU ĆERKE SANDRE! Pevačicu u ovom izdanju niko ne bi prepoznao: FUL SREĐENA!

Stars -

Pevačica Sandra Rešić, ćerka pokojnog Nina Rešića, privukla je veliku pažnju javnosti u rijaliti programu Zadruga.

Sandra Rešić
foto: Printscreen/Zadruga

Niame, Sandru smo upoznali u onom izdanju koje nam je prikazala, crna kratka kosa, a sada je njena majka pokazala fotografiju na kojoj pevačica ne liči na sebe.

Naime, Sandrina majka Slavica objavila je fotku na kojoj Rešićeva ima sivu boju kose, a pretpostavljamo da je ovde u pitanju perika.

Slavica Resic
foto: Printscreen

Inače, pokojni pevač Nino Rešić bio je jedan od najpopularnijih folk pevača na ovim prostorima devedesetih godina, a njegovim stopama pošla je i njegova ćerka Sandra koja je talenat za muziku nasledila upravo od oca.

Život popularnog pevača bio je veoma buran, a malo ko zna kako izgleda njegova prva supruga Slavica. Naime, Nino i Slavica su se razveli još dok je njihova ćerka Sandra bila mala, a onda se pevač oženio još dva puta.

Alen Hadrović, Sandra Rešić
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:56

ZORICA DUKIĆ O UČEŠĆU U RIJALITIJU I PROSTITUTKAMA: Pitala sam se da li me gledaju kao nekog SUMNJIVOG MORALA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track