Najnovije vesti

EMINA JAHOVIĆ IZNELA NOVE DETALJE O ODNOSU SA MUSTAFOM SANDALOM: Ako njegova materijalna situacija postane loša, POMOĆI ĆU MU!
Foto: ATA Images

otvoreno

EMINA JAHOVIĆ IZNELA NOVE DETALJE O ODNOSU SA MUSTAFOM SANDALOM: Ako njegova materijalna situacija postane loša, POMOĆI ĆU MU!

Stars

Nakon što je obelodanila da Mustafa Sandal dve godine nije uplatio alimentaciju za njihove sinove, Emina Jahović je iznela nove detalje odnosa sa bivšim suprugom.

Emina Jahović
foto: Printscreen

- Navodi da su preduzete mera sa njegovim bankovnim računom, kao i da su konfiskovane njegove vredne stvari, jednostavno nisu tačni. Prošla su 32 meseca otkad smo se razveli, a on alimentaciju nije platio već 26 meseci - otkrila je pevačica.

- Mustafa je pokušao da predstavi javnosti da je izmirivao svoje obaveze sve do prethodna dva meseca, navodeći da su ga zatim sprečile poteškoće nastale zbog pandemije. Apsolutno to ne prihvatam!

- Nikada nisam bila od onih žena koje idu kroz život trošeći novac supruga. Nastavila sam da radim i posle razvoda, kao što sam radila i pre i tokom braka. Zahvaljujući tome, biću uz svoju decu do samog kraja, podržavaću ih u svemu i učiniću da izrastu u muškarce koji će živeti život bez potrebe da traže bilo čiju pomoć - dodala je Emina, uz isticanje da Sandal treba deci da objasni zbog čega ne šalje novac, a ne njoj samoj.

Emina Jahović
foto: Pritnscreen/Instagram

- Ne govorimo ovde o nekome ko je u lošoj finansijskoj situaciji i kome je samom potrebna pomoć. Sve je za ljude, možda jednog dana iskusimo i to. Ako njegova materijalna situacija jednog dana postane loša, radiću na tome da nadoknadim ono što on ne može da priušti, pomoći ću mu - nastavila je Jahovićeva.

- Ali znam da situacija trenutno nije takva. Postoji pravda kada se radi o roditeljstvu, baš kao i za sve ostalo u životu. Moja borba se ne odnosi samo na moju korist, već se javno borim za prava svih žena koje prolaze kroz isti problem - poručila je pevačica.

Emina Jahović, Mustafa Sandal
foto: Printscreen/Instagram

- Očinstvo svakom treba da bude na ponos. Ljudi koji izmiruju obaveze prema svojoj deci i rado to čine, mogu reći da taj ponos zasluženo osećaju. Međutim, oni koji te obaveze ne ispunjavaju ne bi smeli da se hvale svojim očinstvom, odnosno bilo kakvim pravima nad svojom decom - smatra Emina.

- Makar sam ja tako odgajana, dolazim iz kulture u kojoj se duboko veruje u to. Moji majka i otac su uvek decu postavljali kao prioritet. Svoje obaveze prema nama su ispunjavali koliko god su mogli - zaključila je Jahovićeva.

Emina Jahović
foto: Kurir

Kurir.rs/Story/M.M.

BONUS VIDEO:

PRIVATNI SNIMAK KARIĆA I SANDRE AFRIKE! RASKRINKAO GA TATA OSMAN: Stefan šapuće vreloj pevačici na UVCE!
00:30

PRIVATNI SNIMAK KARIĆA I SANDRE AFRIKE! RASKRINKAO GA TATA OSMAN: Stefan šapuće vreloj pevačici na UVCE!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...