Poznate voditeljke otkrile koji su im omiljeni proizvodi iz Lilly drogerija!
Foto: Promo

Poznate voditeljke otkrile koji su im omiljeni proizvodi iz Lilly drogerija!

Stars -

Kristina Radenković, Danijela Buzurović, Marija Egelja i Marina Kotevski, voditeljke poznate po svom negovanom izgledu, konačno su otkrile koji su to proizvodi deo njihove svakodnevne beauty rutine.

Kroz razgovor i duhovite komentare, četiri lica koja već dugi niz godina krase male ekrane razmenile su savete i preporučile jedna drugoj proizvode u čiji kvalitet su se tokom korišćenja same uverile.

Kristina je otkrila da je za njen savršen ten zaslužan brend Embriolis, čiju višenamensku kremu i CC kremu za ten koristi svakodnevno, a da joj je „svaka dlaka na mestu“ zahvaljujući Toni&Guy šamponu koji sprečava i sanira oštećenja na vlaknima kose nakon snimanja i stilizovanja vlasi pomoću različitih agresivnih sredstava.

Lilly
foto: Promo

Njena emisija je nezaobilazna za sve ljubitelje praćenja života poznatih i slavnih, a Danijela Buzurović navela je da ruke neguje Velnea tečnim sapunom sa mirisom manga, kao i Vaselin kremom za ruke i nokte koja u sebi sadrži keratin i tako ojačava nokte. Pored toga, Danijela uživa i u Cottage sweet mashmallow gelu za tuširanje sa mirisom belog sleza i vanile.

Marija Egelja takođe je odana brendu Velnea čiju kremu za ruke sa mirisom kokosa uvek ima u torbi, jer je, naročito tokom zime, ova veganska krema sa velikim brojem ulja odlična zaštita ruku od hladnoće. Krupne oči su njen zaštitni znak, a Marija ih ističe YAEMINA All night long maskarom, dok kožu neguje La piel beach babe body scrub pilingom koji obnavlja površinski sloj kože i uklanja manja oštećenja.

Lilly
foto: Promo

Marina Kotevski poklonila je koleginicama Velnea retro balzam za usne kojim je oduševljena, a preporučila im je i LLUMS Galaxy 1 paletu svetlucavih senki koje koristi za posebne prilike, kao i Toni&Guy masku za kosu infiniti damage rep koja daje živost oštećenoj kosi, a takođe je pogodna za farbanu kosu.

Tajne lepote i negovanog izgleda omiljenih TV lica najzad su otkrivene, a snimak njihovog druženja možete pogledati na linku:

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja