DADO POLUMENTA I IVANA OČEKUJU PRINOVU: Na prelep način otkrili pol bebe, pevač ne krije SREĆU! Čestitke samo PRISTIŽU! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

prelepo

DADO POLUMENTA I IVANA OČEKUJU PRINOVU: Na prelep način otkrili pol bebe, pevač ne krije SREĆU! Čestitke samo PRISTIŽU! (FOTO)

Stars -

Pevač Dado Polumenta ne krije sreću što će ponovo postati tata, a sada su on i Ivana otkrili pol bebe.

Naime, Dado je na svom Instagram profilu podelio fotografiju na kojoj je sa suprugom Ivanom i ćerkicom otkrio da će dobiti devojčicu. Ispratili su popularni trend i probušil veliki balon iz kojeg su izletele konfete i roze balončići, pa su tako saznali da je pol bebe ženski.

Čestitke su se samo nizale, a par nije krio sreću što će imati još jednu devojčicu.

Dado Polumenta
foto: Printscreen

Inače, pred sam početak 2021. godine ovaj par je otkrio da bi voleli da dobiju sina.

- Želimo još jednog člana porodice. Voleli bismo sina, ali najbitnije je da bude živo i zdravo - rekao Dado, dok je Ivona dodala da je pevaču konačno bilo vreme da se skrasi.

- Bilo mu je i vreme da se skrasi. Sve u svoje vreme dolazi. Kada je bio mlađi, bilo mu je bitno da radi. S godinama čoveku dođe da ima svoja četiri zida, voljenu osobu, decu. Nikada nisam imala osećaj ljubomore jer mu verujem. Pre svega sebi, a onda i njemu. Mirno spavam - kroz osmeh govori Ivona za Blic.

Adria Media
foto: Adria Media TV

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

01:17

ŽENA DADE POLUMENTE GA ISHVALILA UŽIVO U PROGRAMU: Dobar je suprug, otac, najbolji pevač, A IMA I JEDNU MANU (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track