ANA KORAĆ VEĆ NAŠLA DRUGOG?! Starleta iz Ivanjice podelila fotku i napravila POMETNJU! Svi se pitaju kome je POSVEĆENA (FOTO)
Foto: Printscreen

BUM

ANA KORAĆ VEĆ NAŠLA DRUGOG?! Starleta iz Ivanjice podelila fotku i napravila POMETNJU! Svi se pitaju kome je POSVEĆENA (FOTO)

Stars -

Ana Korać novom fotografijom na Instagramu napravila je haos, s obzirom na to da su mnogi posumnjali da ima novog dečka.

Starleta i bivša rijaliti učesnica nedavno je raskinula vezu sa Davidom Dragojevićem, pa je dobila skupoceni automobil od nepoznate osobe i sad ponovo dovela pratioce u sumnju.

Ana je sada objavila fotografiju zveri koja grli devojku i stavila "zaljubljeni" emotikon, pa navela ljude da pomisle da je već našla Davidu zamenu.

Ana Korac
foto: Printscreen/Instagram

Ana je nedavno govorila i o razlogu raskida.

"Obrisala sam sve naše slike. U poslednje vreme smo imali neke svađice i desilo se nešto gde smo se posvađali i popričali smo, da se razdvojimo da vidimo kako bi išlo. Nešto što je on uradio nije lepo. Dobila sam glasovne poruke i prepisku gde je pričao loše o meni. Sa mojom drugaricom je razmenjivao, ona je mene pozvala, poslala mi sve, tako da sam baš tog trenutka rešila da prekinemo. Ja sam rekla da ću biti uz njega uvek, ali posle toga što se desilo, ništa od toga. Nemam više ni njegov broj. Lepo je počelo, tako glupo se završilo, svako treba da ide svojim putem", priznala je starleta u emisiji "Ami Dži šou".

Bonus video:

00:05

ANA KORAĆ GRLI DRUGOG MUŠKARCA! Starleta se prvo pohvalila PORŠEOM, a sada sve zaintrigirala NOVOM OBJAVOM! (VIDEO)

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track