NEĆE TAMO GDE SE PROSLAVIO! Đekson otkrio da ne bi ponovo ušao u RIJALITI pa priznao da je posao pukao: Svi muzičari su PROPALI!
Foto: Printscreen/Premijera

ISKRENO

NEĆE TAMO GDE SE PROSLAVIO! Đekson otkrio da ne bi ponovo ušao u RIJALITI pa priznao da je posao pukao: Svi muzičari su PROPALI!

Stars -

Reper Nemanja Đerić Đekson stekao je popularnost tokom boravka u rijalitiju "Zadruga 1", a sada je progovorio o tome da li bi se vratio nazad.

Nemanja Đerić Đekson
foto: Pritnscreen

- Baš ne postoji mogućnost da se vratim. Ako se nisam sad vratio a ovu krizu i na ovo odsustvo nastupa, onda neću nikad. Sad su svi muzičari, tako da kažem, “propali”, ali baš ne postoji mogućnost da se vratim tamo. Proći će i sve ovo - rekao je Đekson za Toxic tv.

Podsetimo, Đekson je nedavno otkrio da vredno radi na novoj muzici.

- Što se tiče same muzike, imam baš dosta toga u šteku. Vredno radim i na duetima, ali ne bih otrkivao ništa pre vremena. U svakom slučaju, mogu da kažem da mi nastupi i publika nedostaju najviše na svetu", rekao je Đekson, a onda se nadovezao i na temu ljubavi:

- Stalno se nešto novo dešava na polju ljubavi, ali iskreno ne razmišljam nešto preterano o tome. Jedino što znam, jeste, koju god da sam vezu podelio sa javnošću, propala mi je. Tako da od sada pa u buduće ću mnogo pametnije", bio je iskren reper.

Nemanja Đerić Đekson
foto: Printscreen/Ami G

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

01:05

SVI IM SE SMEJU! Naše poznate dame PRETERALE sa FOTOŠOPOM! Htele da izgledaju BOLJE, pa se IZBLAMIRALE (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track