KAKO SU POZNATI PROVELI VIKEND: Nevena se smrzla, Kapičić sa ženom jurio mesto u kafiću! PAPARACO
Foto: Promo

PAPARACO

KAKO SU POZNATI PROVELI VIKEND: Nevena se smrzla, Kapičić sa ženom jurio mesto u kafiću! PAPARACO

Stars -

Iako proteklog vikenda nije bilo baš toplo, vedro vreme ipak je nateralo mnoge da izađu na beogradske ulice i u bašte kafića kako bi uživali u suncu. Tu priliku iskoristila je i Nevena Božović, koja je sa suprugom, pilotom Nikolom Ivanovićem uživala u srpskoj prestonici.

Nevena Božović
foto: Kurir

Pevačica, koja živi na relaciji Budva-Beograd, trenutno boravi ovde zbog poslovnih obaveza, a društvo joj pravi muž, inače pilot iz Crne Gore. Par je iskoristio dan za šetnju pored Save, a supružnici su popili kafu u Beton hali. Nakon što je sat otkucao 14 časova, dokad su radili lokali, njih dvoje su se pokupili i otišli ka parkingu. Naš paparaco ih je uslikao dok su išli pasarelom ka automobilu, a nisu se odvajali jedno od drugog. Nevena je sve vreme držala za ruku supruga i nešto mu govorila, a sudeći po govoru tela, bilo joj je hladno, iako je na sebi imala duksericu i kaput.

Nevena Božović
foto: Kurir

Stefan Kapičić s druge strane dan je iskoristio da sa suprugom Ivanom Horvat Kapičić prošeta centrom Beograda, ali i da ispije kafu u jednom od kafića.

Stefan Kapičić
foto: Kurir

Njih dvoje su tražili odgovarajuću baštu u kojoj nema mnogo ljudi, a to razgledanje trajalo je desetak minuta. Ipak, kako je bilo tek 12 časova, nisu se brinuli, jer su imali dovoljno vremena da natenane izaberu mesto.

Stefan Kapičić
foto: Kurir

Interesantno je da su glumac i glumica bili sami, to jest da im društvo nije pravio sin kog su dobili prošle godine, pa se pretpostavlja da su novopečeni roditelji želeli da imaju malo vremena za sebe.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Promo

Bonus video:

01:03

NEVENA BOŽOVIĆ IMA NOVE PESME: Neukusno mi je da pričam o planovima u ovom trenutku (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track