ELENA PRODALA ĐOKOVIĆIMA IMANJE ZA 2,9 MILIONA €, PA USRED ŠUME GRADI NOVI DOM! Blagosiljala TEMELJ i to sa ZLATNIM PEHAROM
Foto: Instagram Printscreen

Novi RITUAL

ELENA PRODALA ĐOKOVIĆIMA IMANJE ZA 2,9 MILIONA €, PA USRED ŠUME GRADI NOVI DOM! Blagosiljala TEMELJ i to sa ZLATNIM PEHAROM

Stars -

Elena Karaman Karić, nakon što se razvela od Jugoslava Karića i nakon što je prodala imanje Jeleni Đoković za navodno 2,9 miliona evra, počela je sa gradnjom nove kuće.

Na najnovijoj fotografiji koju je podelila vidi se da će njen novi dom biti usred šume.

Dizajnerka nameštaja otkrila je i da je pre gradnje obavila jedan od mnogobrojnih rituala koje redovno praktikuje.

Elena Karić
foto: Pritnscreen/Instagram

- Blagoslov za temelje kuće - poručila je Elena.

Podsetimo, Elena i Jugoslav rasprodali su svoju imovinu, a plac na Kosmaju sa ogromnom vilom kupio je najbolji svetski teniser Novak Đoković. Oni su, takođe, prodali i restoran u centru Beograda, a dizajnerka je nedavno pazarila novo imanje. Dok je živela na imanju na Kosmaju koje je sad u vlasiništvu Đokovića, dizajnerka nameštaja često je obavljala različite spiritualne rituale i obrede, u cilju slave moći vatre, vode, zemlje i vazduha. Tako je, između ostalog, pokazala kako izgleda “Lithu”, paganski obred starih Kelta, ceremonija kojom se slavi moć sunca, ali i poručila da sve žene treba da sakupljaju svoju menstruaciju.

Elena Karić
foto: Pritnscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:15

NAKON RAZVODA, SPREMA NEŠTO VELIKO! Elena Karić šeta po oranici na Kosmaju, nasred zemljišta nacrtan veliki krug, POKAZALA SVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track