00:50

OVA ŽENA VODI NAJDOSADNIJI ŽIVOT: Olja Crnogorac u medijima prvi put posle sedam godina (KURIR TELEVIZIJA)

puls srbije

OLJA CRNOGORAC NAKON DUGE MEDIJSKE PAUZE PROGOVORILA O NOVOM POSLU I LJUBAVI: Red je da se skrasim, LUDOVALA sam kad je trebalo!

Stars -

Nekadašnja voditeljka i modna kreatorka Olja Crnogorac gostovala je u današnjem izdanju emisije "Puls Srbije" na Kurir televiziji i tom prilikom oktrila je šta je radila dok je nije bilo u medijima.

Olja Crnogorac
foto: Kurir Televizija

- Jedno 5, 6 godina ilegale napravilo je ovo. Ljudi su me nazvali pevačicom pre neki dan, ja kad pevam pada crep sa krova, tako da sam dizajnerka - rekla je Olja.

- Ne znam da li imam tremu veću od prvog pojavljivanja, ili od toga šta će reći krizni štab. Pravim street kolekciju i jednu poslovnu kolekciju. Moj biznis, moj stil kreće u drugom pravcu - otkrila je Olja u Pulsu Srbije.

- Prvih godinu dana sam imala krize kao narkomani, otvorim novine i nema me. Moj poziv je nešto drugo, nije vezan za tv. Odmorila sam se od raznih izmišljotina, vodila sam povučen život - rekla je Olja kako joj je bilo dok je bila u medijskoj ilegali.

Olja je otkrila da je u dugoj vezi sa partnerom Perom, ali da ne želi da se uda.

- Imam Peru, mi smo dugo u vezi, pozdravljam ga. Imam 37 godina, red je da se skrasim, putovala sam, bila gde god sam poželela. Ludovala sam kad je trebalo, sad sedim kući i čitam knjige. Nisam za papir, ako ljubav postoji, meni taj papir stvara pritisak. Ovako je i dalje sve nošalantno, nas dvoje kampujemo zajedno - rekla je Olja u Pulsu Srbije.

O umešanosti starleta u kriminal i o rijalitiju danas Olja je govorila ovako:

- Ja nisam pravosuđe i nisam državni tužilac, mada bih volela. Sve ide svojim tokom, kristalizacija je ko je u medijima, naša Srbija ide u smeru da se cene prave vrednosti. Ja sam bila na Farmi, bila sam mesec dana. Bilo je drugo vreme, nije bilo uvreda, bio je svrsishodan, čistili smo, pravili krevete, kuvali. Nije bilo degutantno, nije bilo da za hiljadu eura nedeljno prodaš dušu đavolu i daš celom svetu da briše patos sa tobom. Meni nije rijaliti doneo ništa loše, čak sam - rekla je dizajnerka.

Olja je prokomentarisala i kako

- Nemam, i kada imam jedno u 6 meseci. Ja odgovorim pa okačim to na stori, onda vidi psihopata da ima luđa.

Olja Crnogorac
foto: Kurir Televizija

Kurir televiziju možete uživo pratiti OVDE.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:15

RIJALITI POBEDNICA SNIMILA SE U CRVENOM BRUSU CELOM OD ČIPKE: Iva Grgurić uvek u vrhunskom izdanju, a sad pokazala kako to POSTIŽE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track