ANABELU PREPLAVILE EMOCIJE! Trudna Luna pokazala kako uživa u Dubajiu, Atijasova odmah KOMENTARISALA: Moje DVE DUŠE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

prelepo

ANABELU PREPLAVILE EMOCIJE! Trudna Luna pokazala kako uživa u Dubajiu, Atijasova odmah KOMENTARISALA: Moje DVE DUŠE! (FOTO)

Stars -

Trudna Luna Đogani uživa u Dubajiu, a sa svojim pratiocima svakodnevno deli fotografije sa egzotične destinacije.

Sada je Đoganijeva na svom Instagram profilu objavil fotku, gde je trudnički stomak u prvom planu, a odmah se oglasila i njena majka Anabela Atijas.

Naime, Anabela je na Luninu fotku napisala:

"Moje dve duše", na šta joj je Luna odgovorila: "Volim te".

Luna Đogani
foto: Printscreen

Inače, Luna Đogani nakon tri godine proslavljanja svog rođendana u rijalitiju ovogodišnji proslaviti ni manje ni više nego u Dubaiju.

Ovu želju ispunio joj je verenik Marko Miljković i tom prilikom nije nimalo štedeo, te je za celokupni aranžman izdvojio oko 5.000 evra.

- Luna je dugo priželjkivala odlazak na more i da makar još jednom, dok se ne porodi, sama sa Markom ode na egzotičnu destinaciju, što joj je on ispunio i iznenadio je kada se na vratima njihovog stana pojavio sa avionskim kartama u rukama. Rekao joj je da se pakuje i da će 25. rođendan provesti u toplom Dubaiju, a ona se rasplakala od sreće - priča izvor blizak paru.

- Marko je za 10 dana na ovoj luksuznoj destinaciji isplatio više hiljada evra. Smeštaj u hotelu sa pet zvezdica za dve osobe koštao je oko 1.500 evra, zatim avionske karte, skupoceni izleti i krstarenja, novac za šoping - sve to ukupno ga je koštalo 5.000 evra, a Luna je tu samo da uživa - kaže izvor za Alo.

Luna Đogani
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:26

UVUKLA SE U USKU HALJINU I SA MARKOM KRENULA U PROVOD! Trudna Luna pokazala u kakvom luksuzu uživaju, sve SIJA U DUBAIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track