01:39

VERICA RAKOČEVIĆ U SCENIRANJU: Bila sam RAZMAŽENA pre Veljka, dugujem mu zahvalnost (KURIR TELEVIZIJA)

ISKRENA

VERICA RAKOČEVIĆ U SCENIRANJU! Bila sam RAZMAŽENA pre Veljka, dugujem mu zahvalnost: Pre njega je sve bilo kako JA KAŽEM! KURIR TV

Stars -

Gosit popularne emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji bilo je popularan par kreatorka Verica Rakočević i umetnik Veljko Kuzmančević.

Oni su govorili o svom odnosu, ljubavi, karijeri i odrastanju.

Od kada su izašli u javnost kao muž i žena zanimanje za njihov privatni život ne jenjava, a koliko Verica voli Veljka otkrila je na Kurir televiziji.

Sceniranje
foto: Kurir

- Da si me pre deset godina pitala kako izgleda ljubav, sigurno ti ne bih rekla da izgleda kao sada odnos između mene i njega, jer sam ja tada bila razmažena i naučila sam da se meni mnogo ugađa i da bude uvek onako kako ja kažem i da moj život bude onakav kako meni odgovara. Ne bih rekla koliko ga volim i da li ga volim, nego bih ti samo rekla da njemu dugujem veliku zahvalnost što me je u ovim godinama naučio šta je suština ljubavi. Da više misliš na osobu koja je pored tebe nego na sebe, da se raduješ njegovim radostima, da tuguješ njegove tuge, da njegova sreća bude tvoja sreća - kaže Verica u Sceniranju.

"Potpuno je normalno da kada smo u javnost izašli kao muž i žena, normalno je da će me prepoznati kao njenog muža. Moj posao nije takav, ja ne mogu da budem u medijima. Moja muzika nije nešto što je popularno. Muzika koju ja pravim nema toliko prostora ovde. Moja muzika je instrumentalna. Za ljude koji su u tom poslu, mi ni ne možemo i ne očekujemo da imamo svoj kanal. Mi nismo pevači. Jednom godišnje imam koncert sa svojim orkestrom. Ja se trudim da ne govorim o svojoj muzici", rekao je Veljko.

Adria Media
foto: Adria Media TV

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

01:39

VERICA RAKOČEVIĆ U SCENIRANJU: Bila sam RAZMAŽENA pre Veljka, dugujem mu zahvalnost (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track