GOCA PODELILA SLIKU S RAŠOM, A SVI SU GLEDALI U NJENE RUKE Odmah počele prozivke: Šta ti je sa PRSTIMA, nisu valjda TOLIKO DEBELI?
Foto: ATA Images

hit

GOCA PODELILA SLIKU S RAŠOM, A SVI SU GLEDALI U NJENE RUKE Odmah počele prozivke: Šta ti je sa PRSTIMA, nisu valjda TOLIKO DEBELI?

Stars -

Pevačica, Goca Tržan godinama je u braku sa Rašom Novakovićem, a na svom profilu neretko deli njihove zajedničke fotografije.

Ovog puta sa pratiocima je podelila sliku iz automobila na kojoj se ljube dok Goca vozi. A njene ruke za volanom su odmah privukle pažnju korisnika na Instagramu.

Goca Tržan
foto: Pritnscreen

"Šta ti je sa prstima, nisu valjda toliko debeli?", "Pristići u prvom planu", glasili su neki od komentara.

Goca Tržan
foto: Pritnscreen

"Kada imas ljubav, imas svu pokretačku snagu ovog sveta", napisala je Goca u opisu fotografije.

Inače, Goca je nedavno priznala da je imala krizu u braku.

"Posle sedam godina smo imali malu krizu, ali bilo bi glupo da smo to razbucali zbog male svađe, previše se volimo, postali smo kao prst i nokat. Žena može da voli samo jednom, a muškarac više puta. Mi smo navikle da smo češće ostavljane. Žene vole sigurnost. Muškarci su sve zbunjeniji, uplašeni, jer im se uloga u odnosu na pre 20 godina jako promenila. Muškarci ne treba da se plaše da žena bude jaka", rekla je pevačica u emisiji "Svitanje".

Radomir Novaković, Goca Tržan
foto: Instagram

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:40

ČLAN GRUPE TAP 011 ŠOKIRAO: Goca Tržan danima ima upalu pluća, najverovatnije je KORONA, a i Ivana leži bolesna (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track