OGLASILA SE MIĆALOVIĆEVA POSLE KORONA ŽURKE: Milica i ja smo preležale virus, imam i antitela, nisam nikog dovela u opasnost!
Foto: Ana Paunković

oglasila se

OGLASILA SE MIĆALOVIĆEVA POSLE KORONA ŽURKE: Milica i ja smo preležale virus, imam i antitela, nisam nikog dovela u opasnost!

Stars -

Dragana Mićalović proslavila je 30. rođendan, ali je uprkos svim upozorenjima kriznog štaba, organizovala slavlje. Nju očito nije briga što je doba korone, pa je okupila prijatelje i saradnika sa kojima se provodila.

Milica Pavlović
foto: Damir Dervišagić, Instagram

Na proslavi je bila i njena drugarica Milica Pavlović, koja je i zapevala. Ona je objavila na Instagram selfi sa slavljenicom i nekoliko snimaka. Kada su shvatile šta šu uradile i da su izazvale brojne negativne komentare na društvenim mrežama, i Dragana i Milica su obrisale sve storije sa ovog slavlja, kako ne bi ostavile dokaz nedozvoljenog okupljanja. Ipak, zakasnile su, jer su snimci vrlo brzo postali viralni.

Milica Pavlovic
foto: Printskrin/Instagram

Kurir je kontaktirao glavne akterke ovog nedozvoljenog "korona partija". Pevačica Milica Pavlović se nije javljala na naše pozive, a Dragana je bila šokirana razlogom našeg poziva. - Nemam komentar na sve ovo što se piše. To nije bio nikakav korona parti, ja sam samo proslavljala rođendan u najužem krugu prijatelja, gde smo ispoštovali sve mere. Milica i ja smo preležale koronu, imam i antitela, nisam nikog dovela u opasnost. Ružno je što se moje ime dovodi u taj kontekst - završila je besna Dragana.

Milica Pavlovic
foto: Printskrin/Instagram

Kovid elita Njima provod ne manjka

Draganin rođendan je samo jedan u nizu slavlja koji su se organizovali usred pandemoje koronavirusa. Pored nje, na takvim slavljima su do sad otkriveni i Petar Mitić, Sanja Marinković, Uroš Živković, Jugoslav i Simon Karić, Katarina Grujić, Sloba Radanović i mnogi drugi.Većina njih je ostala nekažnjena zbog svojih kršenja mera, ali su neki i sankcionisani poput Slobe Ranovića, koji je završio u policijskoj stanici jer je pevao u prepunoj kafani.

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO:

00:09

SLOBODA MIĆALOVIĆ POKAZALA KAKO UŽIVA SA ĆERKAMA! Glumica objavila snimak na Instagramu: Prelepi porodični momenti! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track