19:33

VLOG #2 - Red snimanja, malo prisećanja i pevanja @Seka Aleksić

sve stiže

OVAKO IZGLEDA JEDAN DAN SEKE ALEKSIĆ: Pokazala kako se šminka, sređuje za emisiju i bira GARDEROBU, a evo kako UČI TEKST! VIDEO

Stars -

Pevačica Svetlana Seka Aleksić i jedan od najpoznatijih beogradskih kuvara Radomir Raša Vlačić vodiće publiku kroz uzbudljivo kulinarsko putovanje u emisiji "Majke i snajke".

Seka se uveliko sprema za ulogu voditeljke, a sada je pokazala i kako izgleda njena svakodnevnica, i pripreme za snimanja.

Ona je u novom videu pokazala kako je počeo njen dan u porodičnom dvorištu, a potom je krenula sa pripremama za finalnu probu kulinarske emisije.

"Kod nas je divan dan, izašla sam sa Jovnaom da se prošetam na lep i čist vazduh. Ovo na ustima je krema, već sam rekla da nenormalno jedem usta, ovo je krema koja će da ih omekša da kad se budem šminkala da bude lepo", rekla je Seka.

1 / 2 Foto: Pritnscreen

Pevačica se potom uputila na snimanje.

"Danas i sutra imamo probe za emisiju "Majke i snake", ali radimo sve u fulu, kao da snimamo. Garderoba, šminka, ono što ćemo pričati voditelj i ja, i Raša kuvar. Iskreno nismo se pripremali nešto preterano, ali se nadam da će danas sve biti dobro. Videćemo koliko će nam trebati da snimimo dve, a koliko tri emisije po danu. Po pravilu bi trebalo da se jedna emisija snima dva sata, a ona se emituje sat. Biće i nerviranja i žurbe, ali to je normalno kada se snima. Mora sve biti besprekorno i kvalitetno. Najbitnije je da sam raspoložena, da jedva čekam, a sigurna sam da je i kompletna ekipa koja me očekuje sada", rekla je pevačica i dodala:

1 / 3 Foto: Pritnscreen

"Evo me na putu gde ćemo snimati probne emisije. Već malo kasnim jer sam pripremila dete za vrtić, saćekala dadilju, ispratila Veljka na trening...".

Uži izbor garderobe za snimanja

1 / 2 Foto: Pritnscreen

Seka uči realan tekst za emisiju

"Idemo u Kurir da snimimo Raša i ja neke najave za "Majke i snajke" i onda se vraćamo u halu 5 da nastavimo sa probama za petak koji nas očekuje", rekla je Seka.

1 / 2 Foto: Pritnscreen

"Snimanje na Kurir televiziji je jedno divno iskustov. Kada su ljudi profesionalci, onda uopšte nije teško sarađivati i sve ide lako i brzo. A nama znači da ide brzo jer nas sad očekuje naš studio. Bićete zadovoljni, a to i jeste cilj. Već na startu se zna. Unapred kako će to sve da izgleda. Bitno je da su svi profesionalci, očekujem najbolje", zaključila je ona.

1 / 2 Foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:57

Tamara Milutinović potvrdila da je raskinula sa čuvenim kompozitorom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track