LUNA I MARKO STIGLI U BEOGRAD! Đoganijeva objavila ultrazvuk bebe, a onda se ŽESTOKO OBRUŠILA NA FANOVE: Dosta više sa LAŽIMA!
Foto: Printscreen

stigli iz dubajia

LUNA I MARKO STIGLI U BEOGRAD! Đoganijeva objavila ultrazvuk bebe, a onda se ŽESTOKO OBRUŠILA NA FANOVE: Dosta više sa LAŽIMA!

Stars -

Luna Đogani se oglasila na svom Instagram profilu i pokazala je kako izgleda njena ćerkica na ultrazvuku.

Ona je istakla da je dugo razmišljala da li da objavi fotku,

- Razmišljala sam dugo da li da izbacim sliku moje prelepe bebice, posle ove slike sam presudila! Danas smo bili na kontroli, da vidimo našu bebu, nije što je naša, ali savršena je! Volim ovo biće sada ovoliko, koliko ću kada se bude rodila! Mama i tata su presrećni što nam dolazis bebo naša - napisala je Luna.

Luna Đogani
foto: Printscreen

Inače, Luna Đogani i Marko Miljković neretko pokazuju poklone koje su dobili od fanova, a to je najčešće garderoba i obuća. Međutim, sada su navodno Lunini fanovi otvorili račun na kojem su skupili čak 25.000 evra za njihovu bebu.

- Mnogo je nas koji obožavamo Lunu još od "Zadruge 1". I dalje smo uz nju, a sada i uz Marka, gledamo ih kao svoju decu. Želim da ih obradujem kad dobiju bebu, pa sam pokrenula akciju sakupljanja novca u svim fan grupama na Instagramu, kojih ima mnogo. Živim u Beču i otvorila sam račun da svako može da uplati koliko želi, a najviše se javljaju žene iz dijaspore. Do sada smo sakupili 25.000 evra, ali do porođaja će biti i više - otkriva jedna gospođa iz Beča za Informer, koja je insistirala na anonimnosti.

Na sve ovo, oglasila se i Luna.

"Moram da demantujem ove gluposti, ne živim ni od koga, niti mi bilo ko šta daje za mene i moju nerođenu bebu. Dosta više sa lažima i glupostima. Moj partner i ja sami za sebe zarađujemo i sami ćemo kupovati za naše dete. Od fanova mi ne treba ništa. Sama sam sebi obezbedila sve u životu", rekla je između ostalog Luna.

Luna Đogani
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:30

Nebojša Dugalić i Aleksandar Srećković Kubura stižu na sahranu Borisa Komnenića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja