ZORANNAH NIKAD NIJE IMALA VEĆI DEKOLTE, HALJINA SAMO ŠTO NE PUKNE! Jovanovićeva izbacila nove silikone, svi kažu da je PRETERALA
Foto: Pritnscreen/Youtube

iznenadila

ZORANNAH NIKAD NIJE IMALA VEĆI DEKOLTE, HALJINA SAMO ŠTO NE PUKNE! Jovanovićeva izbacila nove silikone, svi kažu da je PRETERALA

Stars -

Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah nedavno se podvrgla operaciji grudi.

Naime, Zorana nije bila zadovoljna rezultatima prve intervencije, te se odlučila da ponovo ode po noć, o čemu je govorila u svojim blogovima.

Otkako je postigla željeni rezultat, Jovanovićeva neretko na Instagramu objavljuje fotografije bujnog poprsja, a poslednjom objavom podigla je prašinu na Instagramu.

Ona je objavila sliku na kojoj pozira u izazovnoj haljini sa predubokim dekoltem, što ranije nije bio slučaj da izbacuje ovako provokativne fotografije.

Dok jedni misle da joj savršeno pristaje, drugi pak imaju stav kako je dekolte predubok, te kako blogerka izgleda vulgarno.Kako je verovatno i očekivala oprečna mišljenja blogerka je na ovu izazovnu fotografiju zabranila komentare na ovoj objavi.

- Moje grudi su totalno pale... Bukvalno su izgledale kao moje prirodne, koje su pale zbog dojenja. Meni se taj izgled nije dopao, iako su prva 4 meseca izgledale dobro. One su bile tehnički dobro odrađene, savršene, ali na kraju dana to nije bilo ono što sam ja želela. Na kraju smo stavili 600 kubika. Kada kažete 600 kubika meni eksplodira glava. Mislila sam da će izgledati mnogo veće, ali odlične su pričala je ona u svojim klipovima.

Zorana Jovanović
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:06

ZORANNAH SE SKINULA U KUPAĆI, ZAPALILA MAJAMI! Blogerka se snimala na plaži, sve oči uprte u njeno TELO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja