RASKRINKAN TAJNI PLAN MINE VRBAŠKI? Njena drugarica razvezala jezik, u sve upleten i Vladimir Tomović za kim je zadrugarka LUDA?
Foto: Printscreen

hit

RASKRINKAN TAJNI PLAN MINE VRBAŠKI? Njena drugarica razvezala jezik, u sve upleten i Vladimir Tomović za kim je zadrugarka LUDA?

Stars -

Iako se neko vreme premišljala da li uopšte da se vrati u Zadrugu, koju je napustila zbog smrti bake, Mina Vrbaški je naposletku prelomila i uputila se na imanje u Šimanovcima.

Sada se navodno oglasila Minina drugarica, koja je istakla da je Mina luda za Tomovićem.

Mina Vrbaski
foto: Printscreen

- Rekla mi je da je luda za Vladimirom Tomovićem i da ga sve više voli. U prošloj sezoni je bila sa Mensurom Ajdarpašićem samo zato što Vladimir nije hteo da prizna vezu sa njom. Sada se kaje jer je svesna da ga je izgubila zbog te afere - ispričala je Minina prijateljica.

- Ipak, rekla mi je da je smislila kako će da ga vrati. Odlučila je da se do kraja Zadruge ne muva ni sa kim, da ne pravi nikakve scene i da sve vreme bude uz Vladimira. Veruje da će tako da mu se uvuče pod kožu.

- Prenela mu je da ga njena majka Ivana obožava i da misli da je on jedini pravi muškarac u rijalitiju. Vidim da sedi pored njega i da klima glavom na sve što on priča. Pitanje je samo koliko će dugo Mina izdržati tako da se ponaša jer je poznato da ima kratak fitilj i da brzo plane - dodala je ona.

- Rekla sam joj da je Tomović jako dobro poznaje i da će je pročitati, ali ona mi je odgovorila da ima još nekoliko kečeva u rukavu - zaključila je Minina drugarica.

Mina Vrbaški, Vladimir Tomovic
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/Hit Informer/M.M.

BONUS VIDEO:

00:57

Pevačica Mika Kostić se javila iz Belgije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track