PORODILA SE BIVŠA DEVOJKA FILIPA ĐUKIĆA! Zorana Stefanov na svet donela devojčicu: Objavila fotku i otkrila koje IME su joj dali!
Foto: Printscreen/Premijera

prelepo

PORODILA SE BIVŠA DEVOJKA FILIPA ĐUKIĆA! Zorana Stefanov na svet donela devojčicu: Objavila fotku i otkrila koje IME su joj dali!

Stars -

Pevačica i bivša devojka Filipa Đukića, Zorana Stefanov, se porodila i na svet donela ćerkicu.

Zorana Stefanov
foto: Printscreen/Instagram

Komentari i čestitke su se samo nizali, a ponosna mama je otkrila da se devojčica zove Ena. Podelila je i fotografiju iz porodilišta pred sam porođaj, na kojoj zbog mera tokom panemije nosi masku.

Zorana već više od godinu dana uživa u ljubavi sa izabranikom Nemanjom, a iako se i dalje bavi pevanjem, već neko vreme se ne eksponira javno.

Zorana Stefanov
foto: Printscreen

Inače, pevačica je bila učesnica rijalitija, gde je "uplovila u romansu" sa Filipom Đukićem, koja je trajala veoma kratko. Nakon izlaska iz rijalitija, Zorana se pojavila se u "Zvezdama Granda" što po svom rijaliti ugovoru nije smela da uradi, a potom se potpuno povukla iz medija.

Zorana je imala šest godina kada je otac Dejan napustio njenu majku Žaklinu, četvoro braće i sestara i nju, i otišao u inostranstvo. Kako je Zoranina majka ostala da se sama stara o petoro male dece, mlada pevačica ne skriva da su nekada živeli u oskudici, te da su imali pomoć i podršku od Zoranine bake i dede po majci, koji su bili tu kad god da zatreba. Pevačica o ocu retko priča.

Zorana Stefanov, Filip Đukić
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:57

Pevačica Mika Kostić se javila iz Belgije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track