DECA MELINE I HARISA DŽINOVIĆA SE NE POJAVLJUJU U JAVNOSTI: Pevač priznao šta je razlog, njegova žena vodila je računa o svemu!
Foto: Damir Dervišagić

RANIJE NIJE O TOME GOVORIO

DECA MELINE I HARISA DŽINOVIĆA SE NE POJAVLJUJU U JAVNOSTI: Pevač priznao šta je razlog, njegova žena vodila je računa o svemu!

Stars -

Haris Džinović posle dužeg vremena iskreno pričao o tome kako se njegova porodica i on nose sa pandemijom korona virusa.

Pevač je priznao i zašto se njegova deca ne eksponiraju u javnosti.

Haris Džinović
foto: Vladimir Šporčić

"Čeprkam sad, imamo briga oko korone, završavamo kuću, ova nesrećna situacija, da bi čovek mogao da stvara nešto treba mu odmorna glava, a čim imaš neke zanimacije sa strane, onda glava nije čista. Ja koji bih trebao najnervorzniji, najugroženiji, ja sam ti izdržao stoički, drugi ukućani su nervozni bili, a ja sam to shvatio kao nešto od čega treba da se čuvamo i tako je i dan danas. Tu koronu smo doživeli kao deo svakodnevnice, znamo šta je, o čemu se radi, moramo da se čuvamo", rekao je on, pa se osvrnuo na decu.

Haris Džinović, Melina Džinović
foto: Printscreen/Exkluziv

"Deca ne vole da se slikaju, Melina je dosta vodila računa o njima, nismo razmišljali o tome, ali tako je ispalo. Ali mislim da je bolje tako, šta će oni u javnosti, ako nemaju razloga osim što nose prezime? Da su hteli da pevaju, pevali bi davno, mislim da ne, možda sa njihovom rajom, ali sa mnom ne", zaključio je Haris u "Premijeri".

Bonus video:

04:41

HARIS DŽINOVIĆ DAO SAVET PRIJATELJU: Moraš imati dobru pesmu, ja je čekam godinama, pa je nisam dočekao (KURIR TV)

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track