ČAK I KRATKI RASTANCI SU EMOTIVNI PA I ŽIVOJINOVIĆIMA! Prija uzela dete za ruku i odvela ga prvi dan u vrtić: Srećno, ljubavi naša
Foto: Pritnscreen

ponosna mama

ČAK I KRATKI RASTANCI SU EMOTIVNI PA I ŽIVOJINOVIĆIMA! Prija uzela dete za ruku i odvela ga prvi dan u vrtić: Srećno, ljubavi naša

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović danas je ponosna mama, jer je njen sin Aleksandar kojeg je dobila u braku sa Filipom Živojinovićem, krenuo u vrtić.

Naime, ona je na Instagramu podelila fotografiju deteta na kojoj ga tata drži za ruku, a uz to je napisala:

- Prvi dan vrtića! Srećno ljubavi naša - napisala je ponosno Aleksandra.

Inače, Živojinovići su nedavno proslavili drugi rođendan malom Aleksandru, a za tu priliku napravili su pravu bajku za njega.

1 / 6 Foto: Printskrin/Instagram

- Anđele moj mali, ovo je naša prva fotografija pre tačno dve godine, najlepši i najemotivniji trenutak u mom životu. Hvala ti za najslađe trenutke, smeh, sreću i neopisivu ljubav...Danas je tvoj “dia dan” kako bi ti rekao i jedva čekam da se probudiš da ti otpevamo tvoju omiljenu pesmicu i da duvaš svećice...budi mi uvek srećan, zdrav, veseo, nasmejan, dobar dečak kao što i jesi. Volim te i više nego što sam ikada mislila da je moguće, onako kako samo mama može da voli. - emotivno je napisala pevačica pre nekoliko dana na svom Instagram nalogu.

Aleksandra Prijović
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:34

PRIJOVIĆKA NAPRAVILA BAJKU SINU ZA ROĐENDAN: Prostor dekorisan po motivima KNJIGE O DŽUNGLI, gosti oduševljeni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track