01:20

Marko Miljković o Silviji Đogani

puls srbije

RUŽNA JE OSOBINA GLEDATI U TUĐ DŽEP! Marko MILJKOVIĆ odgovorio na prozivke ĐOLETOVOJ I SLAĐINOJ ĆERKI Silviji: Neka kaže šta hoće!

Stars -

Rijaliti učesnik Marko Miljković bio je gost današnjeg izdanja emisije "Puls Srbije" na Kurir televiziji i tom prilikom prokomentarisao je izjavu Silvije Đogani, ćerke Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija, u kojoj je rekla da ne bi ušla u rijaliti da zaradi novac:

Marko Miljkovic
foto: Kurir

- Kako da shvatim, svako ima svoj vid zarade. Ne treba se previše obazirati na takve stvari, to je kao kad gledate u tuđi džep. To je ružna osobina, rekla je i šta sad. Tako je mislila da treba, ne osuđujem, neka kaže šta god hoće, na nama je da radimo šta nam se radi. Ulazak u rijaliti je legitimna i legalna zarada.

Podsetimo, Silvija namerava da se vrati u muzičke vode, a ovom izjavom podigla je prašinu:

- Novac sam zaradila od vrtića koji sam otvorila. Nisam htela da idem po rijalitijima kako bi uzela novac, već sam stekla sve svojim radom - rekla je Silvija za Republiku, aludirajući na svoju sestru Lunu Đogani, ali i na druge članove njene mnogobrojne familije.

Marko Miljkovic
foto: Kurir

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:21

LUNA SLAVI 25. ROĐENDAN U DUBAIJU, OKRUŽENA LUKSUZNOM, A ČESTITKE SAMO STIŽU! Pokazala kakvo iznenađenje joj je priredio Marko! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track