00:15

OVAKO JE PRE 24 GODINE ANABELA ZASMEJAVALA JEDNOGODIŠNJU LUNU: Đoganijeva objavila snimak koji je RAZNEŽIO Instagram!

predivno

OVAKO JE PRE 24 GODINE ANABELA ZASMEJAVALA JEDNOGODIŠNJU LUNU: Đoganijeva objavila snimak koji je RAZNEŽIO Instagram! (VIDEO)

Stars -

Pevačica i nekadašnja učesnica rijalitija Luna Đogani redovno izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku, a njena poslednja objava izazvala je veliku pažnju.

Luna Đogani, Anabela Atijas
foto: Printskrin/Instagram

Naime, Luna je postavila snimak sa proslave svog prvog rođendana, gde se vide stariji par i njena majka Anabela Atijas koja je tada imala samo 22 godine. Anabela na snimku izgleda zasmejava Lunu i pravi balone od žvakaće gume.

Luna Đogani, Anabela Atijas
foto: Printskrin/Instagram

Luna je uz snimak napisala "Moji" i dodala emotikon srca koje puca.

Anabela Atijas
foto: Instagram

Podsetimo, Luna uskoro postaje majka, a termin za porođaj joj je 15. jun. Luna i Anabela su u proteklih godinu dana imale turbulentan period, ali su zakopale ratne sekire i sada su o dobrim odnosima. Sa njenim zetom, Markom Miljkovićem, još uvek nije došlo do pomirenja.

- Ništa se nije promenilo, stvarno niko od nas nema, bar sam ja ubeđena u to, više nikakvu zlu nameru. Prosto se nije desio momenat, a verujem da će da se desi. Nisam sad nešto luda da jurim, ako bude trebalo, ako ne, život ide dalje, Bože moj. Mislim da je ta beba dovoljano dobar razlog da se svi zamislimo i zapitiamo, vreme će učiniti svoje - rekla je svojevremeno Anabela za Telegraf.

Anabela Atijas
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

01:20

Marko Miljković o Silviji Đogani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track