OTAC MU JE BIO TELOHRANITELJ ZORANA ĐINĐIĆA, A NJEGA OBOŽAVAJU TINEJDŽERKE! Vojaž pokazao mamu Žanu i uputio joj JAKE reči
Foto: Printscreen Amidži šou

njegova snaga

OTAC MU JE BIO TELOHRANITELJ ZORANA ĐINĐIĆA, A NJEGA OBOŽAVAJU TINEJDŽERKE! Vojaž pokazao mamu Žanu i uputio joj JAKE reči

Stars -

Pevač Mihajlo Veruović, javnosti poznatiji kao Vojaž, pokazao je kako izgleda njegova majka Žana Veruović, koja je izgleda mladoliko i prelepa je.

Mihajlo je objavio fotografiju svoje majke i uputio joj emotivne reči, a sve je bez teksta ostavio njen izgled i nestvarna lepota.

- Jedina žena kojoj dugujem život. Osoba koja me je naučila svim vrednostima koje posedujem i koja se pobrinula da izrastem u muškarca koji će zauvek poštovati žene. Od prvog koraka, prvog problema, prvog uspeha i prvog miliona. Sve dugujem njoj! Mama, hvala ti, obećavam da se nikad nećeš razočarati i da ćeš biti najponosnija majka na svetu - napisao je Vojaž uz fotografiju, ne navodeći autora.

- Moj sine, nastao iz naših snova i postao naša večnost - u komentaru napisala je pevačeva majka.

Podsetimo, Mihajlov otac, Milan Veruović bio je telohranitelj Zorana Đinđića, a nakon ubistva premijera 2003. godine, Milan je sa porodicom zbog besbednosti neko vreme živeo u Francuskoj. Pevačev nadimak "vojaž" zapravo je na francuskom jeziku "put" koji je njegova porodica prošla.

Mihajlo Veruović Vojaž, Milan Veruović
foto: Printskrin

kurir.rs

Bonus video:

00:05

NISAM VIŠE SPOSOBAN DA VOLIM: Vojaž slomljen posle raskida sa Breskvicom, bolje mu je kad je SAM! A ona ne prestaje da ŽARI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja