SVI SU VIDELI JEZIV DETALJ NA KSENIJI U TV EMISIJI PRE SMRTI! Slutilo na tragediju, a sestra Mia je sve RASPLAKALA jednim potezom
Foto: Printscreen

pevačicu pre 11 godina ubio dečko

SVI SU VIDELI JEZIV DETALJ NA KSENIJI U TV EMISIJI PRE SMRTI! Slutilo na tragediju, a sestra Mia je sve RASPLAKALA jednim potezom

Stars -

Ksenija Pajčin tragično je nastradala 16. marta 2010. godine kada ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

Poslednji singl izbacila je 2009. godine u saradnji sa MC Stojanom "Požuri", koji je ostvario veliki uspeh, ipak, pevačica od 2006. više nije izdala nijedan album.

U životu su je spajali sa mnogim momcima, jedan od njih bio je i Bane Kovačević iz grupe "187", koji je preminuo pre šest dana usled operacije srca. Mnogi smatraju da je Bane bio njena najveća ljubav, a kada je ušla u romansu sa manekenom Filipom Kapisodom sve je krenulo nizbrdo.

U poslednjem televizijskom gostovanju u emisiji "Vi pitate", Ksenija se pojavila sa modricama, zbog čega se i danas nagađa da je Kapisoda svoju devojku fizički zlostavljao.

Ksenija Pajčin
foto: Printscreen

Samo nekoliko dana nakon toga, maneken je ubio devojku, a potom i sebe.

Ksenija Pajčin
foto: Printscreen/Instagram

Na današnji dan Ksenijina mlađa sestra Mija uvek na društvenim mrežama se priseti starije seste, postavi njihove zajedničke fotografije, a ove godine joj je posvetula tetovažu.

Ksenija Pajčin
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Mia je objavila stori na kojem napisala "Ksenija je tu", a onda polazala ruku na kojoj je istetovirala sestrino ime.

00:06

SVI SU VIDELI JEZIV DETALJ NA KSENIJI U TV EMISIJI PRE SMRTI! Slutilo na tragediju, a sestra Mia je sve RASPLAKALA jednim detaljem

kurir.rs

Bonus video:

00:44

MAJKA KSENIJE PAJČIN NEUTEŠNA NA ĆERKINOM GROBLJU: Zapalila sveću za ćerkin 43. rođendan, a samo je ON došao sa ESTRADE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track