CELA ESTRADA BILA NA KSENIJINOJ SAHRANI, A SAD JOJ MAJKA I JEDAN PRIJATELJ PALE SVEĆU: Ispraćena uz more suza, danas MUK na grobu
Foto: Marina Lopičić, Kurir Televizija

11 godina od ubistva ksenije pajčin

CELA ESTRADA BILA NA KSENIJINOJ SAHRANI, A SAD JOJ MAJKA I JEDAN PRIJATELJ PALE SVEĆU: Ispraćena uz more suza, danas MUK na grobu

Stars -

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je nastradala na današnji dan pre 11 godina. Tog 16. marta 2010. ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

Od dana sahrane, pa do danas svake godine 16. marta na njen grob dolazi majka Ljubica Kostić i prijatelj Goran Stojićević Karamela kako bi zapalili sveće i odali joj počast.

1 / 4 Foto: Kurir Televizija

Ksenija je sahranjena 20. marta 2010. godine na Novom groblju.

Njena smrt potresla je čitavu javnost, a na večni počinak ispratili su je brojne javne ličnosti. Hiljade ljudi prisustvovalo je sahrani Ksenije Pajčin, među kojima su bile i mnoge njene kolege, Ana Nikolić, Mira Škorić, Kaja Ostojić, Indira Radić, Neša Dizel, Neda Ukraden, Romana Panić, Nada Topčagić, a nažalost i oni koji danas nisu među nama - Dalibor Andonov Gru, Bora Drljača.

1 / 18 Foto: Marina Lopičić

Ona je sahranjena u belom sanduku, a bele ruže i kale bili su na kraj sanduka.

Podsetimo, Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Započela je karijeru kao plesačica u diskotekama, a vrlo rano se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe "Dak" i snimila pesmu "Dačo, volim te", koja je postala hit devedesetih godina. Najozbiljnije se posvetila svojoj solo pevačkoj karijeri, a za sobom je ostavila četiri albuma i sedam singlova.

Ksenija Pajcin, sahrana
foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:10

KARAMELA PRVI STIGAO NA KSENIJIN GROB: Tužna scena, voditelj zapalio sveću za prijateljicu (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja