DŽEHVEROVIĆEVA NA UDARU TVITERAŠA: Teodora kupuje pratioce, ali i lajkove!
Foto: Printscreen/Ami G show

RASKRINKANA

DŽEHVEROVIĆEVA NA UDARU TVITERAŠA: Teodora kupuje pratioce, ali i lajkove!

Stars -

Teodora Džehverović više puta je svojim ponašanjem privlačila pažnju javnosti i to uglavnom na negativan način, a jedan od razloga kada se našla na udaru bio je kada je dostigla milion pratilaca na Instagramu.

Teodora Džehverović
foto: ATA Images

Mnogi su sumnjali da je pevačica tada kupila folovere kako bi izgledalo da je popularnija nego što jeste, a i kako bi mogla da zarađuje više putem ove društvene mreže. Ako se uzme u obzir jedna od njenih poslednjih objava na Instagramu, mnogi fanovi, ali i Teodorini kritičari potvrdili su, kako kažu, svoje sumnje. Naime, Džehverovićeva je pre nekoliko dana objavila fotografiju sa MC Stojanom i uslovila svoje pratioce i fanove da, ukoliko žele da čuju njihov duet, objava mora da dostigne 200.000 lajkova.

- Snimanje spota. Hajde da ova fotka skupi 200.000 lajkova i izbacujemo pesmu! - napisala je Teodora.

Teodora Džehverović
foto: Twiter Printscreen

Međutim, neki tviteraši pomno su pratili da li će i kada Džehverovićeva skupiti potreban broj lajkova. Kako joj je za to bilo potrebno više od šest dana, posumnjali su da je pratioce na Instagramu zaista kupila.

- Ali Teodora Džehverović koja ima milion pratilaca (pravila žurku), traži 200.000 lajkova da bi objavila pesmu i ne može ni to da skupi. Jedva cenzus da je prešla - jedan je od komentara.

S druge strane bilo je i onih koji su branili pevačicu, pa su napisali kako je prosek lajkova po objavi 20 odsto od broja pratilaca, ali to nije pilo vodu, jer ona trenutno ima preko milion foloversa. Neki su, međutim, imali teoriju da je Teodora, kako nije mogla da skupi određen broj lajkova, na kraju odlučila da ih kupi, "baš kao pratioce".

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Printscreen/Ami G show

Bonus video:

00:09

MALA DŽEHVA SE FOTKALA U KADI! Teodora objavila snimak iz kupatila i pokrenula lavinu komentara!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja