02:55

Karamela posetio grob Ksenije Pajčin na 11. godina od smrti

EMOTIVAN U PULSU SRBIJE

MNOGI DATUMI POVEZANI SU SA ZLOČINOM KOJI JOJ SE DESIO: Karamela posle 11 godina ne može da preboli smrt Ksenije Pajčin

Stars -

Goran Stojićević Karamela govorio je u Pulsu Srbije na Kurir televiziji o koleginici Kseniji Pajčin koja je pre 11 godina tragično nastradala.

Imitator se pojavio na groblju sa Ksenijinom porodicom i istakao da mu je posle toliko godina i dalje teško zbog smrti najbolje drugarice.

Ksenija Pajcin
foto: Kurir, Marina Lopičić

"Kao da se desilo juče, najteže mi je dan, dva pred ovo. Ne možeš to da zaboraviš. Mom bratu je rođendan 16. marta, a ona je tada ubijena. Ja gledam sve kroz vreme, datumi su vrlo povezani sa nekim stvarima u životu, kao i sa ovakvim zločinom koji se njoj desio", rekao je Karamela i dodao:

"Uvek se podsećamo šta bi rekla Ksenija, kako bi reagovala na to. Setimo se jer se družimo, ja se viđam sa njenom majkom Ljubicom. Njen kum je uvek na rođendanu ili na godišnjici. To je sastavni deo naših života i rađanje i umiranje i ljubav prema osobama koje smo izgubili, a treba da bude i prema onima koje imamo."

"Uvek je bila jedinstvena i specifična, zato smo se družili. Specifični smo u mnogo čemu, ja sam se bavio humorom, a ona muzikom, na specifičan način smo razmišljali, oblačili se, jako smo slični bili...", zaključuje on.

Ksenija Pajcin, sahrana
foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track